Gastronomie

Crisp Kom-niet-met-lege-handen-deze-Kerst-pakket

Crisp lanceert het Kom-niet-met-lege-handen-deze-Kerst-pakket

Crisp lanceert een feestelijk kerstcadeaupakket dat de standaard geschenken dit jaar moeiteloos overstijgt. Het pakket, samengesteld voor fijnproevers en liefhebbers van ambachtelijke producten, bevat culinaire cadeaus die volledig gericht zijn op smaak, kwaliteit en herkomst. Van biodiversiteitsbevorderende kruiden­thee en Catalaanse olijfolie tot chocoladetruffels, Spaanse amandelen en truffel-pecorino wafeltjes: dit is een bundel die zonder moeite onder de kerstboom kan.

lees meer
ConsorcioSerrano

Smaakvolle kerstgerechten met Spaanse ham

Ben je op zoek naar smaakvolle inspiratie voor de decembermaand? Neem dan zeker even een kijkje bij deze recepten met Jamón ConsorcioSerrano. Zo wordt het samenstellen van je kerstmenu een stuk makkelijker en houd je 's avonds meer tijd over om aan tafel te genieten.

lees meer
Coffeecompany 1-voor-1 actie voor De Regenboog Groep

Coffeecompany start 1-voor-1-actie voor De Regenboog Groep

Coffeecompany heeft deze december opnieuw de jaarlijkse 1-voor-1-actie gelanceerd. Voor elk verkocht zakje koffiebonen doneert de Amsterdamse koffieketen een kop koffie aan bezoekers van de tien inloophuizen van De Regenboog Groep. De actie, die sinds 2008 bestaat, zorgt ieder jaar voor honderden kilo’s koffie voor Amsterdammers die een veilige plek en extra warmte goed kunnen gebruiken. Zeker in de feestdagen krijgt deze actie extra betekenis, omdat een kleine aankoop direct bijdraagt aan een warm moment voor een ander.

lees meer
The Siren © Denise Valk

Japan meets the Med: de nieuwe culinaire golf van The SIREN

Na haar culinaire reis langs de Middellandse Zee laat The SIREN zich dit najaar meevoeren naar Japan. In haar elegante restaurant aan het Rokin komt de Mediterrane ziel samen met Japanse verfijning. 

lees meer
Louis Vuitton Tea Time by Maxime Frédéric

Louis Vuitton presenteert feestelijke creaties en Tea Time door Maxime Frédéric

Dit feestseizoen onthult Louis Vuitton een reeks gastronomische meesterwerken van Maxime Frédéric, die onlangs werd uitgeroepen tot ’s werelds beste patissier 2025. In zijn atelier aan de rue du Pont Neuf creëert hij verfijnde lekkernijen die vakmanschap en creativiteit verenigen – van vernieuwde kerstklassiekers tot een luxueuze afternoon tea.

lees meer
Heineken Hoek Bistro

Holiday Cheer(s) bij de Heineken Hoek Bistro

Heineken Hoek Bistro is tijdens de feestperiode een laagdrempelige keuze voor wie samen wil eten in hartje Amsterdam. Gelegen op de hoek van het Leidseplein combineert de bistro een centrale ligging met een ontspannen, stedelijke sfeer. De eerste verdieping kijkt uit over het plein en biedt een rustige tegenhanger van de levendigheid beneden.

lees meer
Pop-up restaurant Le Deux

Pop-up restaurant Le Deux opent in Amsterdam met kerstmenu van Tobias Camman

In aanloop naar de feestdagen opent Le Deux tijdelijk zijn deuren in Amsterdam. Van 16 tot en met 19 december serveert het pop-up restaurant een 3-gangen chef’s menu, samengesteld door influencer, kookboeken-auteur en contentmaker Tobias Camman. Op de besloten openingsavond van 15 december staat Tobias zelf in de keuken, samen met sterrenchef Niven Kunz, bekend van Triptyque in Wateringen.

lees meer
Vermeers Wijnkamer

Vermeers Wijnkamer: feestelijke borrels met verfijning in hartje Amsterdam

In het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, aan de sfeervolle Zeedijk, biedt Vermeers Wijnkamer een nieuwe standaard voor wie een borrel wil verheffen tot een bijzonder moment. Deze stijlvolle antichambre van Restaurant Vermeer combineert de elegantie van haute cuisine met de ongedwongen sfeer van een intieme wijnbar — perfect voor een feestelijke aperitief of winterse borrel.

lees meer
ea Time bij 30 Montaigne met chef Yannick Alléno © Paul Lehr

Tea Time bij 30 Montaigne met chef Yannick Alléno

30 Montaigne introduceert twee unieke tea time-ervaringen op het historische adres waar de Ateliers van de Maison sinds 1947 zijn gevestigd. Deze verfijnde gastronomische rituelen zijn gecreëerd door multi-sterrenchef Yannick Alléno en brengen culinaire creativiteit en couture-inspiratie samen in een zorgvuldig gechoreografeerde beleving. De tea times vinden plaats op twee iconische locaties binnen het herenhuis: Le Jardin en restaurant Monsieur Dior.

lees meer
Les Patron Cuisiniers

Les Patrons Cuisiniers halen €107.500 op voor Nationaal MS Fonds

Les Patrons Cuisiniers hebben tijdens het jaarlijkse Chef’s Table gala op Kasteel De Wittenburg in Wassenaar een bedrag van €107.500 opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Het evenement stond volledig in het teken van vakmanschap, innovatie en verbondenheid binnen de Nederlandse gastronomie. Twintig Patrons, goed voor 23 Michelinsterren, verzorgden het culinaire programma. De Patronesses, samen met de brigade van het kasteel, namen service en gastbeleving voor hun rekening. Onder de 250 aanwezigen bevond zich een gemêleerd gezelschap gevormd door ambassades, gerenommeerde pers en gidsen, BN’ers en (gasten van) gewaardeerde partners.

lees meer
Restaurant Nela Amsterdam

Kerst en oud & nieuw vieren bij restaurant Nela in Amsterdam

Restaurant Nela presenteert tijdens de feestdagen een Christmas Menu van 24 tot en met 26 december. Het menu bestaat uit gerechten zoals courgettecarpaccio met feta-sneeuw, wagyu-tartaar, langzaam gegaarde ossobuco met wittewijnjus en geroosterde ribeye met kastanjeglazuur. Groentegerechten zijn onder meer lasagne van knolselderij met eekhoorntjesbrood en Délice de Bourgogne, plus een hele artisjok met hollandaisesaus. De avond eindigt met de Chef’s Dessert Selectie. Gasten kunnen de avond vastleggen in de photobooth.

lees meer

December bij Minor Hotels: winterevents en culinaire beleving

In december ontvouwt Minor Hotels een verfijnde feestmaand waarin gastronomie, ambiance en oprechte gastvrijheid elkaar op elegante wijze versterken. De Nederlandse locaties transformeren tot zorgvuldig samengestelde decors voor bijzondere ontmoetingen, culinaire verfijning en doordachte experiences die zowel duurzaamheid als luxe subtiel verweven, met een duidelijke focus op kwaliteit, rust en esthetiek.

lees meer
Herangtunet Mountain Lodge - Quality Lodgings

De mooiste hotels voor kerst, geselecteerd door Quality Lodgings

Quality Lodgings presenteert een zorgvuldig samengestelde selectie bijzondere kerstbestemmingen waar sfeer, locatie en gastvrijheid samenkomen. Van Scandinavische stilte tot Zuid-Tiroolse elegantie en van Ardense kastelen tot culinaire topadressen: elk hotel biedt een eigen manier om de feestdagen bewust en intens te beleven.

lees meer
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky - De Wintertuin

Feestdagen 2025 bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Speciaal voor de feestmaand combineert Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam tot 4 januari gastronomie met een sfeervolle wintersetting in de Wintertuin, The White Room, Grand Café Krasnapolsky en The Tailor Bar en speciale programma's. Gasten kunnen kiezen uit kerstdiners, kerstbrunches, afternoon teas, feestelijke cocktails, spa ervaringen en elegante oudjaarsarrangementen. 

lees meer
Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren hun Dikke Pickle bij Crisp

Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren de Dikke Pickle bij Crisp

De Nederlandse borrelplank krijgt een broodnodige upgrade. Geen kaasprikkers of droge leverworst meer, maar een smaakvolle revolutie dankzij de Dikke Pickle, de nieuwste creatie van wijnkenner Tobias Camman en augurken-kroonprins Camiel Kesbeke. Samen met boodschappen-app Crisp brengen zij een serie bovengemiddeld lekkere borrelrecepten, met als hoofdrolspeler een augurk die smaakt als een Elzasser wijn.

lees meer
We're Smart Awards London

Nederlandse chefs schitteren bij We’re Smart Awards in Londen

Tijdens de We’re Smart Awards 2025 in Londen zijn Nederlandse chefs groots in de prijzen gevallen. Restaurant Flore in Amsterdam, onder leiding van chef Bas van Kranen, stijgt naar de derde plaats in de Top 10 van beste groenterestaurants ter wereld. De titel van Beste Groenterestaurant ter Wereld blijft in handen van El Invernadero in Madrid, met chef Rodrigo de la Calle.

lees meer
Fitz's Bar - Pillows at the Park

Fitz’s Bar presenteert nieuw cocktailmenu in Amsterdam

In de elegante setting van Fitz’s Bar aan het Oosterpark herleeft de sfeer van de Roaring Twenties. Onder leiding van award-winnende bartender Nick Vrielink brengt het team een ode aan klassieke cocktails met een moderne twist. Het nieuwe menu combineert vakmanschap en verbeelding, geïnspireerd door drie thema’s: Art, Crime en Apothecary.

lees meer
Jorane Cuppen © Rinze Vegelien

Sjaan’s Favorieten: à la carte thuis genieten van culinaire guilty pleasures

Op een gure winteravond is er weinig beter dan goed eten op de bank – dat weet Jorane Cuppen als geen ander. Met Sjaan’s Favorieten brengt ze haar liefde voor smaak en plezier rechtstreeks naar je keukentafel. Luxe comfort food, verfijnde gerechten, een vleugje ondeugd – alles mag van Sjaan.

lees meer
Laphroaig en Willem Dafoe Barley Man

Laphroaig en Willem Dafoe vieren sterke karakters

Twee iconen – de Schotse single malt Laphroaig en acteur Willem Dafoe – slaan de handen ineen in een samenwerking die karakter, authenticiteit en lef viert. De korte film The Taste vormt het hart van de wereldwijde Unphorgettable-campagne en onderzoekt Dafoe’s persoonlijke zoektocht naar woorden om de intense, rokerige smaak van Laphroaig te beschrijven.

lees meer
Perrier-Jouët

Perrier-Jouët: 200 jaar florale kunst in het glas

Al meer dan twee eeuwen belichaamt Perrier-Jouët de essentie van Franse elegantie, verfijning en vakmanschap. Het champagnehuis werd in 1811 opgericht door Pierre-Nicolas Perrier en Rose-Adélaïde Jouët, die hun gedeelde liefde voor champagne, kunst en natuur vertaalden naar een unieke, florale stijl.

lees meer
Proef de smaken van de herfst bij Relais & Chateaux

Natuur, comfort en culinaire verfijning: herfst bij Relais & Chateaux

Wanneer de dagen korter worden en de natuur zich tooit in warme tinten, nodigen de Nederlandse Relais & Châteaux-restaurants hun gasten uit om de rijkdom van het seizoen te beleven. Van de zilte herfstlucht op Texel tot de gouden bossen van de Veluwe en de historische grandeur van kastelen en landhuizen in Zuid- en West-Nederland: overal staat de herfst in het teken van culinaire verfijning, gastvrijheid en lokale seizoensproducten.

lees meer
Terroir Piemonte

Taste Alto Piemonte 2025: waar herfst en wijn elkaar ontmoeten

Van de glooiende wijngaarden van Ghemme tot de oevers van het Lago Maggiore: de achtste editie van Taste Alto Piemonte brengt op 9 en 10 november 2025 het beste van Noord-Piemonte samen in het Grand Hotel des Iles Borromées in Stresa. Dit toonaangevende evenement, georganiseerd door het Consorzio Tutela Nebbioli Alto Piemonte, viert de elegantie van Nebbiolo en andere inheemse druivenrassen in een setting die even verfijnd als authentiek is.

lees meer
Van Oys Maastricht Oysana Spa

OYSANA Spa – The Art of Lifefulness

Met de opening van de OYSANA Spa begin 2026 zal Van Oys Maastricht Retreat een nieuwe mijlpaal markeren in zijn visie op duurzaam welzijn en slow luxury. Het vijfsterren superior retreat, lid van The Leading Hotels of the World, verenigt vooruitstrevende wellness, regionale authenticiteit en compromisloze kwaliteit.

lees meer
Wijnbar Vindict Amsterdam

Ribera del Duero neemt wijnbar Vindict over

Van woensdag 29 oktober tot en met zondag 2 november verandert wijnbar Vindict in Amsterdam-Noord in een tijdelijke Ribera del Duero pop-up. Vijf dagen lang draait alles om het beroemdste wijngebied van Spanje. Bezoekers kunnen maar liefst vijftig wijnen uit Ribera del Duero proeven, van iconische rode Tempranillo’s tot verfrissende Clarettes (rosés) en witte wijnen van de Albillo Mayor-druif.

lees meer
Rijksmuseum en POLSPOTTEN limited edition collectie

Rijksmuseum en POLSPOTTEN lanceren limited-edition collectie geïnspireerd op de 17de eeuw

Het Rijksmuseum en designmerk POLSPOTTEN slaan de handen ineen voor een unieke limited-edition collectie. Geïnspireerd door de tentoonstelling Thuis in de 17de eeuw, die in oktober in het Rijksmuseum opent, worden historische details uit de Gouden Eeuw op speelse wijze vertaald naar eigentijds design.

lees meer
BORA QVac

BORA QVac Move: vacumeren met vrijheid en design

Met de nieuwe BORA QVac Move wordt vacumeren eenvoudiger dan ooit. Dit draagbare toestel is de mobiele variant van het bekende inbouwvacumeersysteem van BORA en biedt maximale vrijheid, zowel in als buiten de keuken. Of het nu gaat om vlees, vis of groenten: vacumeren is dé manier om de kwaliteit van verse ingrediënten te behouden.

lees meer
Knokke-Heist

Tussen zee en savoir-vivre

Van het ruige Zwin tot verfijnde gastronomie - een bestemming waar natuur, kunst en comfort een vanzelfsprekende drie-eenheid vormen

Knokke-Heist: een naam die bij velen associaties oproept met kunst, architectuur, high-end shopping en mondain strandleven. Maar wie de Belgische kustgemeente alleen door die bril bekijkt, doet zichzelf tekort. Achter de elegante boulevard en de iconische villa’s gaat een andere wereld schuil: een groene oase waar natuur, gastronomie en stijl samensmelten.



lees meer
 Teaching Hotel Château Bethlehem Maastricht - QL College

QL College: Een (school)reis voor liefhebbers van gastvrijheid

In de QL College-hotels, onderdeel van Quality Lodgings, logeer je waar de toekomst van gastvrijheid wordt geschreven. Deze bijzondere hotels worden volledig gerund door studenten van toonaangevende hospitality-opleidingen. Van check-in tot fine dining: alles wordt uitgevoerd met de frisse energie van jong talent, begeleid door ervaren professionals.

lees meer
Kawop

Culinair genieten in en om Lochem

Wildarrangementen, wandel- en eropuit-tips voor een heerlijk verblijf in de Achterhoek

Wie in het najaar richting Lochem reist, ontdekt een streek waar de tijd lijkt te vertragen. De vele landgoederen met statige lanen en uitgestrekte bossen zijn gehuld in de warme kleuren van de herfst. Er heerst een rustige, bijna verstilde sfeer. Maar schijn bedriegt: het voor de streek zo kenmerkende coulisselandschap herbergt vele culturele, historische en culinaire verrassingen. Tijd om op ontdekkingstocht te gaan.



lees meer
Ruis aan de Sluis Muiden

Ruis aan de Sluis waar historie, vriendschap en smaak samenkomen

Muiden, juli 2025. Het is een zwoele zomeravond wanneer aan de voet van de eeuwenoude zeesluis de deuren opengaan van een nieuwe culinaire bestemming: Ruis aan de Sluis. De plek voelt meteen vertrouwd, alsof het restaurant er altijd al was. En toch is het iets nieuws, iets eigens, geboren uit de vriendschap van twee mannen die hun energie, passie en levenslust niet hebben ingeleverd bij het bereiken van de vijftig, maar juist opnieuw hebben aangewakkerd.


lees meer
Omber - Tivoli Doelen Amsterdam

Women & Wine bij Omber: vrouwelijke elegantie in wijn en gastronomie

Omber Restaurant in het Tivoli Doelen Amsterdam Hotel presenteert een nieuwe wijnkaart die vrouwen in de wijnwereld eert. De kaart werd gelanceerd tijdens het evenement Women & Wine en viert vrouwelijke creativiteit, leiderschap en vakmanschap binnen de internationale wijnsector.

lees meer

Restaurant De Lochemse Berg in de Achterhoek biedt nu ook een à la carte menu

Na tweeënhalf jaar bouwen aan het succes van Restaurant De Lochemse Berg in Lochem, zetten Steven en Marlies Rotscheid een nieuwe stap. Naast het menu van 4, 5 of 6 gangen biedt het restaurant voortaan ook à la carte dining aan, dat gasten meer vrijheid, variatie en culinaire beleving biedt.

lees meer
Bocuse d'Or

Bocuse d’Or Nederland geselecteerd voor Europese finale in Marseille

Team Bocuse d’Or Nederland is officieel geselecteerd voor de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or. Op 15 en 16 maart 2026 vertegenwoordigen chef Jet Loos en commis Mats Blankestein Nederland in Marseille, waar 20 Europese teams strijden om een plek in de wereldfinale in Lyon in januari 2027.

lees meer
Octant Douro

Octant Douro lanceert eerste Octant Festival met topchefs, muziek en cultuur

Octant Douro kondigt de eerste editie aan van het Octant Festival, een driedaags eerbetoon aan de Douro-regio met gastronomie, muziek en cultuur. Het festival vindt plaats van 24 tot 26 oktober 2025. Headliner is Grammy-genomineerd artiest José González, naast zeven chefs — waarvan zes met een MICHELIN-ster — en resident chef Dárcio Henriques van RAIVA.

lees meer

Olde Marckt in Aalten bekroond met Michelinster en Young Chef Award

Een nieuw culinair hoogtepunt voor de Achterhoek: Restaurant Olde Marckt in Aalten is bekroond met een Michelinster. Chef-kok Bram Stoverink ontving de onderscheiding vandaag tijdens de jaarlijkse Michelin-uitreiking in Maastricht. Daar bleef het niet bij want Stoverink werd ook geëerd met de Young Chef Award, de prestigieuze prijs voor jonge culinaire talenten met een onderscheidende signatuur.

lees meer

Twee Michelin-sterren voor Create by Guido Braeken – Van Oys Maastricht Retreat

Chef Guido Braeken doet het opnieuw. In 2022 veroverde hij als eerste Nederlandse chef meteen twee Michelin-sterren, en nu – begin oktober 2025 – wordt zijn nieuwe restaurant Create bij Van Oys Maastricht Retreat bekroond met opnieuw twee sterren. Daarmee bevestigt hij zijn status als een van de meest getalenteerde chefs van zijn generatie.

lees meer
PUUR ZEE

Cathy Moerdijk & Imko Binnerts nemen afscheid van PUUR ZEE

Na ruim dertig jaar samen in de horeca sluiten Cathy Moerdijk en SVH Meesterkok Imko Binnerts een belangrijk hoofdstuk af. Hun restaurant PUUR ZEE in Wijk aan Zee was jarenlang een culinaire bestemming waar gastronomie en gastvrijheid samenkwamen. Met hun vertrek markeert het koppel een indrukwekkende loopbaan, gekenmerkt door creativiteit, vakmanschap en passie.

lees meer
Sagardi Amsterdam © Today's Brew

Sagardi viert 5 jaar in Amsterdam met Txokos-menu

Sagardi, het authentieke Baskische restaurant aan de Spuistraat in Amsterdam, viert zijn vijfjarig jubileum met een culinair eerbetoon aan de txokos – de besloten kookclubs van Baskenland waar vriendschap, erfgoed en gastronomie samenkomen. Bij Sagardi draait alles om diezelfde cultuur: koken als traditie, gedeeld rond de grill – hét hart van de Baskische keuken.

lees meer
Chef Endo Kazutoshi

Silent Harmony: een limited edition whiskey van NEIT en Chef Endo Kazutoshi

NEIT, het premium Ierse whiskeymerk, lanceert Silent Harmony in samenwerking met de Japanse sterrenchef Endo Kazutoshi. Deze exclusieve single-cask release weerspiegelt hun gedeelde toewijding aan vakmanschap, discipline en balans.

lees meer
Hexclad Tamago Pan

HexClad Hybrid Compact Egg Pan: hiermee wordt elk ontbijt een eitje!

Ben je klaar om je weekendontbijt of brunch naar een hoger niveau te tillen? De HexClad Hybrid Compact Egg Pan – de #1 best verkochte pan in Japan – is nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Speciaal ontworpen voor tamagoyaki, de Japanse rolomelet, maar minstens zo geschikt voor jouw perfecte scrambled eggs, pannenkoekjes of een verrassend éénpersoonsgerecht.

lees meer
Spirit of Schiedam

Spirit of Schiedam: Distillers Hotel blaast leven in de oude branderij

Op de hoek van het Groenweegje en de Noordvest in Schiedam krijgt een markant rijksmonument een nieuw hoofdstuk. In 2026 opent het Distillers Hotel in de voormalige Dirkzwager-branderij, een gebouw uit 1861 dat decennialang het hart vormde van de Schiedamse jeneverindustrie. Met 31 kamers, koffiebar STOOM en restaurant STOOK wordt hier opnieuw spirit geblazen in een plek die erfgoed, comfort en eigentijdse gastvrijheid verenigt.

lees meer
Charlotte Symington (Graham's Port) en Floris Verlinden (Verbunt Verlinden)

Graham’s Port lanceert exclusieve 80 Year Old Tawny Port

Voor het eerst in zijn tweehonderdjarige geschiedenis presenteert Graham’s Port een uitzonderlijke 80 Year Old Tawny Port. Deze zeldzame release werd samengesteld door Charles Symington, hoofdwijnmaker van Symington Family Estates, ter ere van de 80e verjaardag van zijn vader Peter Symington. De wijn bevat enkele van Graham’s oudste voorraden, met jaargangen teruggaand tot de jaren veertig, en onderscheidt zich door ongekende diepte, complexiteit en elegantie.

lees meer
Yannick Alleno © Laora Queyras

Dior x Yannick Alléno: Haute Cuisine in het hart van Parijs

In september 2025 slaat Dior een ongekende weg in met de benoeming van Yannick Alléno – de meest bekroonde chef ter wereld met maar liefst 17 Michelin-sterren – tot culinair leider van 30 Montaigne, de iconische Parijse townhouse waar Christian Dior in 1946 zijn modehuis oprichtte.

lees meer
Double Tree Rotterdam

DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre & Haven Hotel Rotterdam officieel geopend

et de feestelijke opening van DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam, Curio Collection by Hilton, heeft de Maasstad er twee volledig vernieuwde hotels bij. Na een grootschalige renovatie bieden de hotels – gelegen aan de Leuvehaven met uitzicht op de Erasmusbrug – een stijlvolle bestemming voor zowel zakenreizigers als toeristen.

lees meer
Picture restaurant MIES Morgan & Mees Rotterdam

MIES: nieuw restaurant & bar van Morgan & Mees Rotterdam opent op 15 oktober

Boutiquehotel Morgan & Mees Rotterdam lanceert een nieuw culinair concept: MIES. Gevestigd in het iconische Schoeverspand aan de Mathenesserlaan wordt MIES vanaf 15 oktober dé plek waar gastronomie, kunst en community samenkomen. Met een seizoensgebonden keuken, culturele programmering en een levendige bar wil MIES meer zijn dan een restaurant alleen – het is een ontmoetingsplek met een missie.

lees meer
The Secret Sherry Society - Manzanilla © Nicky Regelink

The Secret Sherry Society eert wijnmaker Armando Guerra tijdens Manzanilla Mania

Sherryliefhebbers kwamen afgelopen week volop aan hun trekken tijdens Manzanilla Mania, een event van The Secret Sherry Society. In de iconische rokerij Smit Bokkum in Volendam stond één thema centraal: de innovatieve wijnen van Bodegas Barbadillo – een bijzonder eerbetoon nu wijnmaker Armando Guerra zijn vertrek bij de bodega heeft aangekondigd.

lees meer
Fort Negen oprichter en eigenaar Maarten Langeslag

Fort Negen via Crisp in heel Nederland bezorgd

Vanaf 16 september 2025 hoef je voor de iconische producten van bakkerij Fort Negen nu eens niet  in Amsterdam-West in de rij te staan, maar kun je deze nu ook door heel Nederland bestellen via de boodschappen-app Crisp. Van het beroemde boeren desembrood en de viral kaassoufflé sandwich tot croissants met amandel-frangipane, romige canelés en zelfs het gloednieuwe Fort Negen receptenboek: de publieksfavorieten zijn tijdelijk verkrijgbaar in de digitale pop-up van Crisp.

lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte