Gastronomie

The Siren © Denise Valk

Japan meets the Med: de nieuwe culinaire golf van The SIREN

Na haar culinaire reis langs de Middellandse Zee laat The SIREN zich dit najaar meevoeren naar Japan. In haar elegante restaurant aan het Rokin komt de Mediterrane ziel samen met Japanse verfijning. 

lees meer
Kawop

Culinair genieten in en om Lochem

Wildarrangementen, wandel- en eropuit-tips voor een heerlijk verblijf in de Achterhoek

Wie in het najaar richting Lochem reist, ontdekt een streek waar de tijd lijkt te vertragen. De vele landgoederen met statige lanen en uitgestrekte bossen zijn gehuld in de warme kleuren van de herfst. Er heerst een rustige, bijna verstilde sfeer. Maar schijn bedriegt: het voor de streek zo kenmerkende coulisselandschap herbergt vele culturele, historische en culinaire verrassingen. Tijd om op ontdekkingstocht te gaan.



lees meer
Louis Vuitton Tea Time by Maxime Frédéric

Louis Vuitton presenteert feestelijke creaties en Tea Time door Maxime Frédéric

Dit feestseizoen onthult Louis Vuitton een reeks gastronomische meesterwerken van Maxime Frédéric, die onlangs werd uitgeroepen tot ’s werelds beste patissier 2025. In zijn atelier aan de rue du Pont Neuf creëert hij verfijnde lekkernijen die vakmanschap en creativiteit verenigen – van vernieuwde kerstklassiekers tot een luxueuze afternoon tea.

lees meer
Jorane Cuppen © Rinze Vegelien

Sjaan’s Favorieten: à la carte thuis genieten van culinaire guilty pleasures

Op een gure winteravond is er weinig beter dan goed eten op de bank – dat weet Jorane Cuppen als geen ander. Met Sjaan’s Favorieten brengt ze haar liefde voor smaak en plezier rechtstreeks naar je keukentafel. Luxe comfort food, verfijnde gerechten, een vleugje ondeugd – alles mag van Sjaan.

lees meer
Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren hun Dikke Pickle bij Crisp

Tobias Camman en Camiel Kesbeke introduceren de Dikke Pickle bij Crisp

De Nederlandse borrelplank krijgt een broodnodige upgrade. Geen kaasprikkers of droge leverworst meer, maar een smaakvolle revolutie dankzij de Dikke Pickle, de nieuwste creatie van wijnkenner Tobias Camman en augurken-kroonprins Camiel Kesbeke. Samen met boodschappen-app Crisp brengen zij een serie bovengemiddeld lekkere borrelrecepten, met als hoofdrolspeler een augurk die smaakt als een Elzasser wijn.

lees meer

December bij Minor Hotels: winterevents en culinaire beleving

In december ontvouwt Minor Hotels een verfijnde feestmaand waarin gastronomie, ambiance en oprechte gastvrijheid elkaar op elegante wijze versterken. De Nederlandse locaties transformeren tot zorgvuldig samengestelde decors voor bijzondere ontmoetingen, culinaire verfijning en doordachte experiences die zowel duurzaamheid als luxe subtiel verweven, met een duidelijke focus op kwaliteit, rust en esthetiek.

lees meer
Herangtunet Mountain Lodge - Quality Lodgings

De mooiste hotels voor kerst, geselecteerd door Quality Lodgings

Quality Lodgings presenteert een zorgvuldig samengestelde selectie bijzondere kerstbestemmingen waar sfeer, locatie en gastvrijheid samenkomen. Van Scandinavische stilte tot Zuid-Tiroolse elegantie en van Ardense kastelen tot culinaire topadressen: elk hotel biedt een eigen manier om de feestdagen bewust en intens te beleven.

lees meer
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky - De Wintertuin

Feestdagen 2025 bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Speciaal voor de feestmaand combineert Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam tot 4 januari gastronomie met een sfeervolle wintersetting in de Wintertuin, The White Room, Grand Café Krasnapolsky en The Tailor Bar en speciale programma's. Gasten kunnen kiezen uit kerstdiners, kerstbrunches, afternoon teas, feestelijke cocktails, spa ervaringen en elegante oudjaarsarrangementen. 

lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte