Bite of Amsterdam 2025: hét restaurantfestival met topchefs in het Amstelpark
Van 13 t/m 15 juni verandert het Amstelpark in één groot openluchtrestaurant tijdens de tweede editie van Bite of Amsterdam. Dit culinaire festival brengt de beste chefs, de lekkerste gerechten en vernieuwende foodconcepten samen voor een smaakvol weekend in de hoofdstad.
Na een succesvolle terugkeer in 2024 beleeft Bite nu zijn tweede editie, groter en gevarieerder dan ooit. Ontdek gerechten van culinaire iconen als Alain Caron, Niven Kunz, Erik & Juliën van Loo, Wilco Berends, Tim Golsteijn, Emma Bengtsson en vele anderen. In het Sterrenpaviljoen koken Michelinchefs samen in een intieme setting, terwijl je bij de Chef’s Table letterlijk over hun schouder meekijkt.
Wat is er te proeven?
Daylight Delight – begin je dag met ontbijt & koffie
Dining District & Little Luxuries – ontdek streetfood & fine dining
Chef’s Table & Sterrenpaviljoen – exclusieve gerechten van Michelinchefs
The Artisan Hall – ambachtelijke producten & culinaire inspiratie voor thuis
Amusetour – een smaakvol avontuur over het hele terrein
Tickets & Info
Tickets vanaf €14,50 viabiteofamsterdam.com Locatie: Amstelpark, Amsterdam Openingstijden:
Ontdek de ultieme zomerse kunstreis met Art Fix: ‘On y Va! South of France ’25’
Art Fix lanceert de ultieme gids voor kunstliefhebbers: ‘On y Va! South of France ’25’, een zorgvuldig samengestelde route langs de 35 meest inspirerende kunstlocaties aan de Franse Rivièra en in de Provence. Van iconische musea en beeldentuinen tot verborgen galeries en designhotels – deze zomerse art roadtrip is een uitnodiging om kunst, cultuur en landschap te beleven als nooit tevoren.
Louis Vuitton Saint-Tropez opent opnieuw met sterrenchef-duo Donckele & Frédéric
Met het zomerseizoen in aantocht opent Louis Vuitton opnieuw de deuren van het gastronomische restaurant bij Hotel White 1921, gelegen aan de iconische Place des Lices. Onder leiding van sterrenchef Arnaud Donckele en patissier Maxime Frédéric biedt de locatie een verfijnde en creatieve culinaire ervaring, geïnspireerd op het zonnige zuiden en uitgevoerd met de nieuwste Louis Vuitton-tafelcollectie.
Fabrikaat en Flores organiseren op zaterdag 14 juni een bijzondere lunch in de tuin van Fabrikaat, gelegen aan de Spiegelwaal in Nijmegen. Tijdens deze informatieve vijfgangenlunch - met plek voor maximaal 20 gasten - komt de toekomstgerichte keuken van Flores samen met het duurzame en experimentele servies van Fabrikaat.