Crisp en Dille & Kamille herdefiniëren de kiloknaller – met smaak, stijl en seizoensgroenten
In een wereld van schreeuwerige kortingen en bulkconsumptie kiezen Crisp en Dille & Kamille voor de elegante tegenbeweging: de Smaakvolle Kiloknaller. Deze hoogwaardige verspakketten – vol verse seizoensgroenten van topkwaliteit – laten zien dat duurzaam en bewust koken minstens zo verleidelijk kan zijn als fastfood.
Crisp x Dille & Kamille Kiloknallers
Elke Smaakvolle Kiloknaller bevat een kilo seizoensgroenten van Crisp, een smaakvol vegetarisch recept en een zorgvuldig geselecteerd keukenhulpje van Dille & Kamille. De recepten zijn verfijnd en inspirerend, zoals tagliatelle met Limburgse asperges en citroen-roomsaus, een Provençaalse piperade van wilde tomaten of een rabarbertaart met pistachenoten.
Dit gezamenlijke initiatief van twee B Corp-gecertificeerde merken onderstreept dat gezond en plantaardig eten niet ingewikkeld hoeft te zijn – en ook geen luxe hóeft te zijn. Door te koken met wat het seizoen biedt, eet je verser, smaakvoller én betaalbaarder.
De Smaakvolle Kiloknallers zijn vanaf 8 mei verkrijgbaar in de Crisp-app, vanaf € 6 p.p. De bijbehorende keukenaccessoire (t.w.v. max. €3,95) haal je op vertoon van je voucher op bij een van de Dille & Kamille-winkels in Nederland of Vlaanderen.
Ontdek de ultieme zomerse kunstreis met Art Fix: ‘On y Va! South of France ’25’
Art Fix lanceert de ultieme gids voor kunstliefhebbers: ‘On y Va! South of France ’25’, een zorgvuldig samengestelde route langs de 35 meest inspirerende kunstlocaties aan de Franse Rivièra en in de Provence. Van iconische musea en beeldentuinen tot verborgen galeries en designhotels – deze zomerse art roadtrip is een uitnodiging om kunst, cultuur en landschap te beleven als nooit tevoren.
Louis Vuitton Saint-Tropez opent opnieuw met sterrenchef-duo Donckele & Frédéric
Met het zomerseizoen in aantocht opent Louis Vuitton opnieuw de deuren van het gastronomische restaurant bij Hotel White 1921, gelegen aan de iconische Place des Lices. Onder leiding van sterrenchef Arnaud Donckele en patissier Maxime Frédéric biedt de locatie een verfijnde en creatieve culinaire ervaring, geïnspireerd op het zonnige zuiden en uitgevoerd met de nieuwste Louis Vuitton-tafelcollectie.
Fabrikaat en Flores organiseren op zaterdag 14 juni een bijzondere lunch in de tuin van Fabrikaat, gelegen aan de Spiegelwaal in Nijmegen. Tijdens deze informatieve vijfgangenlunch - met plek voor maximaal 20 gasten - komt de toekomstgerichte keuken van Flores samen met het duurzame en experimentele servies van Fabrikaat.