Zomer in het ARKET CAFÉ: puur, seizoensgebonden en verrassend

Onder leiding van Head Chef Martin Berg presenteert ARKET een zomermenu dat draait om eenvoud en natuurlijke smaken, met seizoensgroenten, lokale granen en originele smaakcombinaties. 

ARKET CAFÉ Summer Menu
Arket Head Chef Martin Berg met een Hamlet Bun

Blikvanger op het menu is de Miso Aubergine Grain Bowl: een plantaardige, gelaagde maaltijd met gerst van het Zweedse merk Hidden in Grains, gecombineerd met gegrilde aubergine, ingelegde gember, komkommer, koriander en een tahini-sojadressing. Geroosterde ui en sesam zorgen voor extra bite en aroma. Voor de zoetliefhebbers zijn er drie nieuwe bakcreaties, waaronder de Orange Bun met citrusvulling en de luchtige Cherry Cake met vanille. De Cherry Bun met amandel sluit het zomerse trio af: subtiel zoet met een twist.

Matcha & meer: zomerse drankjes in het teken van frisheid

Op het drankmenu schittert matcha als hoofdingrediënt. De Matcha Lemonade is licht bruisend en verfrissend, de Mint Matcha Latte romig en verkoelend. Ook terug van weggeweest: de Pentire Citrus Spritz, een alcoholvrij aperitief met kruidige, citrusachtige tonen – ontwikkeld in samenwerking met Pentire.

Nieuwe CAFÉ-merch in botanisch blauw

De nieuwe editie van de ARKET CAFÉ-merchandise is een stijlvolle knipoog naar de natuur. De collectie bestaat uit kleding en accessoires met printillustraties van planten en kruiden, ontworpen door de Zwitsers-Franse illustrator Olga Prader. De heldere blauwe kleur en minimalistische ontwerpen maken het perfect voor dagelijks gebruik – functioneel, fris en seizoensgebonden, net als het menu zelf.

Met deze zomerse update onderstreept ARKET opnieuw zijn missie: verantwoord design, geïnspireerd door de natuur en het seizoen – van bord tot garderobe.

Ontdek het menu en de nieuwe merch op arket.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte