Winterklaar met isolerende raambekleding

De feestdagen zijn in zicht, het wordt steeds kouder buiten en de dagen worden korter. Thuiskomen in een sfeervol en warm huis is dan des te fijner. Raambekleding speelt hierbij een belangrijke rol. Wist je dat tot 50 procent van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen, zelfs met dubbel glas? Met de juiste isolerende raambekleding zorg je voor minder warmteverlies en een lagere energierekening. Luxaflex heeft tal van energiebesparende collecties die niet alleen functioneel zijn, maar ook sfeervol, en dat is wel zo fijn met de kerst in aantocht!

Warme gordijnen

Wist je dat gordijnen een isolerende functie hebben? Doordat gordijnstof warmer wordt dan glas, voelt het binnenshuis met gesloten gordijnen prettiger aan. Ook tocht het een stuk minder met een goed stoffen gordijn langs de kozijnen. Reden genoeg voor ons om dit jaar een stijlvolle collectie gordijnen te introduceren met 128 stoffen en talloze kleuren. Deze kamerhoge, isolerende raamdecoratie is ideaal voor ruimtes als de slaapkamer, eetkamer of woonkamer en creëert een warme sfeer in huis. Fijne bijkomstigheid is dat ze te combineren zijn met andere raamdecoratie, zoals vouwgordijnen in dezelfde stof, wat de isolatie nog meer versterkt. De gordijnen worden geleverd met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation, waarmee het mogelijk is om ze automatisch te openen en te sluiten. Klik hier voor meer informatie over de collectie.

Weerbestendige screens


Ze zijn geschikt voor ieder seizoen: screens. Een groot voordeel van screens is de isolerende functie, waardoor de warmte een stuk beter binnenshuis blijft. Je verwarming kan dus een graadje lager en dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee! Toch verliezen screens hun functie niet tijdens de warmere maanden; deze raambekleding werkt namelijk erg effectief als zonwering. Felle zonnestralen worden weerkaatst en het blijft zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar lekker langer koel binnen. Luxaflex® Screens worden gemaakt van de beste materialen en zijn geschikt voor elk type weer. Hierdoor zijn de screens niet vervormbaar en bestand tegen roesten tijdens de hardste regenbuien. Kom maar op met dat natte winterweer! Klik hier voor meer informatie over de collectie.