Ultiem genieten van je buitenruimte

Positive, authentic and a little different; dat is de omschrijving die SUNS gebruikte in zijn eerste folders. Nu, negen jaar later, is het een internationaal succesvol merk in tuinmeubilair en outdoor living. SUNS weet steeds weer op te vallen en te overtuigen door zich te onderscheiden op kwaliteit, stijl en ontwerp.

Loungen is genieten

Loungesets vormen de kern van de SUNS-collecties. De loungeset is dan ook het ultieme ontspanningsmeubel voor buiten. SUNS creëert jaarlijks vele nieuwe modellen. Van compact en knus tot royaal geproportioneerd en strak in design. Neem nu de SUNS Aspen loungeset: met een zithoogte van 36 cm een echte ‘low lounger’, met kussens waar je heerlijk in wegzakt, alsof je net boven de grond zweeft! Diverse modellen bieden ook een daybed, een echte eyecatcher in de tuin. 

MRS Solar SUNS Ivy Fay lamp

Out of the box

Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken is er tegenwoordig veel mogelijk in de tuin. Zo beschikken SUNS tuinmeubelen over hoogwaardige stoffen die weer-, water en UV-bestendig zijn en toch heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen. Een ander voorbeeld van vooruitstrevend denken is tuintafel SUNS Rialto, die op een ingenieuze wijze in- en uitschuift als een harmonica. Maar het grootste voordeel van deze (materiaal)innovaties is dat de tuinmeubelen het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Zo ziet uw tuin er ook in de winter aangenaam uit!

Outdoor lifestyle

SUNS presenteert zich bovendien steeds meer als een compleet outdoor lifestyle-merk. Naast tuinmeubilair omvat de collectie een reeks aan charmante accessoires voor in de tuin: kussens, vloerkleden en poefen. Fraai en duurzaam, want deze accessoires zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen die een innovatieve bewerking hebben ondergaan, waardoor het materiaal heerlijk zacht aanvoelt. SUNS biedt bovendien een complete buitenlampencollectie op zonne-energie en kant-en-klare terrasoverkappingen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor inrichting en aankleding van je tuin. 

Stijl is alles

Dit jaar vormt ‘Maximalism’ het thema van SUNS, met andere woorden: het omarmen van alles wat het leven mooier maakt: kleuren, patronen, materialen en combinaties. Het thema komt tot leven in de collecties van SUNS door toepassing van kleuren, maatvoering en materialen zoals touw. Zo zijn de touwstoelen Nappa in weavings zoals macramé, fishbone en cross weaving een lust voor het oog. 

De SUNS Collectie 2021 is een must-see voor iedereen die zich oriënteert op tuin en terras. Neem een kijkje op: 

Suns-tuinmeubelen.nl

0 replies on “Ultiem genieten van je buitenruimte”