TylöHelo: wellness hernieuwd

Het wereldwijd bekende merk TylöHelo heeft verschillende sterke sauna merken in de portefeuille en is op alle continenten te vinden voor zowel residentiële als commerciële sauna projecten. Door hoogwaardige sauna-ervaringen te bieden, met traditionele sauna, stoombad en infrarood warmte is het dé ideale partner die van iedere badkamer een heilzame wellnesservaring maakt.

Vista geeft iedere badkamer een moderne luxe uitstraling

Met een enorme passie voor sauna en wellness, sterke tradities in vakmanschap en diepgaande kennis herdefinieert Tylö het saunalandschap door altijd door te gaan met het creëren van saunaproducten van topkwaliteit die zijn gemaakt om een essentieel onderdeel van een gezond leven te zijn. Wanneer u investeert in een Tylö product, investeert u niet alleen in een product, u investeert ook in uw gezondheid. Jarenlange ontwikkeling, ervaring en een niet-aflatend streven naar perfectie hebben ons gebracht waar we nu zijn.

Onze passie is om de kwaliteit van leven voor zoveel mogelijk mensen te verhogen. Vervang uw standaard douche door een nieuwe moderne stoom douche. Of ontwerp je eigen stoomcabine die past in je gewone badkamer. Of combineer onze nieuwe en efficiënte stoom generatoren met een van onze bedieningspanelen. Met al onze mogelijkheden vindt u de beste stoomoplossing voor u. Natuurlijk hebben we alles ontworpen met de nieuwste technologie en met ons gevoel voor zuinigheid en Scandinavisch ontwerp. Welkom in onze geweldige wereld van stoom!

De strak ogende Vista doet het ook uitstekend in wat kleinere badkamers

Met een passie voor stoom

De hitte, het water, de stilte en de eenzaamheid: het stoombad is de perfecte manier om te ontspannen en de stressvolle zaken van het dagelijks leven te laten vervagen. Stap gewoon in de vochtige mist en focus op totale ontspanning. Laad op en sluit stress en angst uit. Het stoombad is onze nieuwe plek voor ontspanning, voor reflectie, voor welzijn. Haal een paar keer diep adem en laat je omringen door de weldadige stoom. Geen agitatie, geen eisen. Voel hoe de behaaglijke rust wederkeert, de warmte wordt afgevoerd. Ervaar hoe je nieuwe energie krijgt, hoe de stoom je reinigt en je een nieuw mens laat voelen.

Gezondheidsvoordelen

De stoom geeft een zachtere badvorm waarbij de warmte op 40-45 graden is. Onderzoek toont nu aan dat stoom veel gezondheidsvoordelen kan bieden. De gewrichten van het lichaam worden verzacht, het verdrijft gifstoffen uit het lichaam, zorgt voor een betere nachtrust, reinigt en verzacht de huid. Verlicht stress en angst. Helpt de bloedsomloop en het immuunsysteem. De lijst met gezondheidsvoordelen voor lichaam en geest is lang en soms klinkt het bijna te mooi om waar te zijn. Het volstaat te zeggen dat u de effecten van de stoom zelf moet ervaren. Het beste advies dat we je kunnen geven, is om je stoom sessies in te plannen als een integraal en natuurlijk onderdeel van je dagelijkse routine.

Vista

Een strak ogende stoomdouchecabine die het Scandinavische design symboliseert. Vista is een stoomdouche met mat zwarte, minimalistische profielen die met of zonder drempel geleverd kunnen worden, om je badkamer een moderne en luxe uitstraling te geven. De glazen wanden zijn rookgrijs voor een extra grafisch effect. De omhullende stoom begint in 2 minuten en al snel heb je een vol, warm stoombad.


Bouw uw eigen prive-stoombad met deze moderne stoomkolom van echt Scandinavisch design. De zwarte glazen voorkant en de chroomkleurige details zorgen ervoor dat de Stella in vrijwel elke betegelde doucheruimte past.

Accessoires

Als optie om het persoonlijker te maken, kun je de RBG-lampen toevoegen die in de achterwand worden geplaatst en een aflopende helling hebben die overeenkomt met de lichten die uit de stoomkolom komen. Voor extra verlichting in het plafond worden apart spots verkocht. Voeg voor de Vista-ervaring de bijpassende accessoires toe; krukken en een plank in mat zwart aluminium. Of kies desgewenst voor de witte Corian krukken.


Pixel kruk

Pixel kruk

Deze kruk kan zowel in je Vista stoomcabine als als mooi uitziende kruk in je badkamer worden gebruikt. Hij is gemaakt van aluminium en in een zacht gebogen vorm, dus comfortabel om op te zitten. Het gladde oppervlak is voorzien van een mooie matzwarte poedercoating passend bij de profielen van de Vista.

Pixelplank

Een plankje voor je doucheproducten of gewoon als leuke decoratie. Het heeft dezelfde matzwarte kleur als de profielen van de Vista stoomdouchewand. Zelfs met een lengte van 400 mm en een diepte van 90 mm, kan hij tot twee kilo dragen. Het patroon van de pixels is uitgesneden zodat het water niet op de plank blijft liggen.

Stella stoomkolom

Bouw je eigen stoombad voor thuis met deze moderne stoomkolom van echt Scandinavisch design. Door het zwarte glazen front en de chroomkleurige details past hij gemakkelijk in elke betegelde doucheruimte. De omhullende stoom begint in 2 minuten en al snel heb je een vol, warm stoombad. Je bedient je
stoomkolom met het geavanceerde Elite Cloud bedieningspaneel dat perfect aansluit bij het zwarte Stella front. Het glazen front is breder dan de zuil, waardoor het een zwevende, mooie uitstraling krijgt. Achter het glas bevinden zich de neon LED-lijsten. De handdouche, thermostaat en mengkraan zijn van hoogwaardig
en luxe materiaal. De stoomuitlaat is erg stil. Net als de Vista heeft hij een geurcompartiment om te genieten van een geurtherapie naar keuze. Vanuit de zuil kan een plafonddouche worden aangesloten en bediend. Passend bij de zwarte, strakke look kun je de bijpassende kruk en plank in zwart aluminium toevoegen.

Meer informatie:
sens-group.nl, tylohelo.com

0 replies on “TylöHelo: wellness hernieuwd”