Wow met WWOO

De WWOO is een ontwerp van de bekende Nederlandse interieurontwerper Piet-Jan van den Kommer. Het label Piet-Jan van den Kommer staat al meer dan 20 jaar bekend om de kracht van oersterke duurzame ontwerpen en materialen, gebruiksgemak en een life-time levensduur. Voor culinaire inspiratie en productontwikkeling werkt WWOO samen met topchef Ron Blaauw.

Een WWOO is geheel naar eigen inzicht en budget samen te stellen. De prijzen variëren dus per gewenste opstelling. Zo kan een WWOO bijvoorbeeld een afscheiding zijn naar de buren, een grens tussen tuin en terras of een verlengstuk van de woonkamer. Stel zelf je eigen unieke, stijlvolle buitenkeuken samen dankzij het modulaire systeem of kies een opstelling uit onze collectie buitenkeukens. Je wil natuurlijk geen werkende materialen, kierende kastjes of verzakking door het klimaat en de kracht van de natuur.

De WWOO wordt geproduceerd van duurzame materialen en is uniek in design en plaatsingstechniek en hierdoor oersterk, onderhoudsvrij en all-weatherproof.

W: wwoo.nl

0 replies on “Wow met WWOO”