SWIMM intelligent pool

Een klein zwembad met ultiem zwemsysteem, gerealiseerd in een prachtige stadstuin. Hier komen gemak en luxe samen, zodat het heerlijk genieten is. Het zwembad is uitgerust met een SWIMM zwemsysteem, volautomatische waterbehandeling, afgedekt met een solarlamellendek en uitgerust met een inverter frequentiegeregelde warmtepomp.

Volautomatische waterbehandeling

Het SWMM zwembad is uitgerust met een volautomatische waterbehandeling. Da-gen zorgt voor zorgeloos zwemmen in heerlijk fris zwembadwater. De Da-gen waterbehandeling desinfecteert en reinigt het zwembadwater op een zekere, voordelige en ecologische manier. Da-gen staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater door samenwerking van op elkaar afgestemde producten, waardoor kraakhelder en gezond zwembadwater ontstaat met een minimum aan chloor. Dit betekent dat u het onderhoud tot een minimum kunt reduceren en dat het systeem zorgt voor een constante waterkwaliteit. Het systeem is gekoppeld aan de mobiele telefoon, waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de waterkwaliteit en waarmee u zelfs de verlichting van het zwembad kunt bedienen.

Brede tegenstroom zwemt gemakkelijk Een SWIMM staat voor heerlijk ontspannen zwemmen tegen een brede, diepe stroming. De SWIMM blinkt vooral uit in het feit dat alles traploos instelbaar is, waardoor u op elk niveau kunt zwemmen. De gebruikers van SWIMM variëren van topsporters tot de amateurs en van kinderen tot ouderen. Voor iedereen is er eigen een stroming of programma te creëren, waardoor u lekker op uw niveau kunt zwemmen. Doordat tijdens de ontwikkeling van het zwemsysteem veel aandacht is gegeven aan de uitstroming van het water, voelt het aan alsof u zwemt in open water. Het water komt in een rech- te lijn uit de monding van de SWIMM, waardoor u niet wordt weggeduwd door turbulent water. Er komen bovendien geen luchtbellen in het water. Het uitstroomrooster meet 48 x 48 cm, waardoor de waterdruk over het gehele lichaam voelbaar is. Door de brede uitstroming ligt u altijd stabiel in de stroming en kunt altijd ontspannen zwemmen.

Triatlonzwemmen of gewoon lekker aan een gezond leven werken?

Wekelijks komen er mensen proefzwemmen in de testruimte van SWIMM. Gebruikers hebben verschillende redenen voor de aankoop van een SWIMM zwembad. Dat kan variëren van trainen voor een triatlon of gewoon lekker zwemmen voor de gezondheid. Onderzoek heeft bewezen dat mensen zich met een half uurtje zwemmen per dag aanmerkelijk fitter voelen en dat het humeur sterk verbetert. Verder neemt de stress af en krijgt u meer kracht in het lichaam.

Al deze redenen zorgen ervoor dat meer dan de helft van de SWIMM-gebruikers 50-plussers zijn. Maar ook mensen die zwemmen als topsport beoefenen, worden uitgedaagd door de SWIMM. De SWIMM wordt onder andere gebruikt door zwemmers die op het hoogste wedstrijd niveau trainen en door de vele triatlonzwemmers die fanatiek aan hun sport werken. Vaak wordt er een interval training aangemaakt om lekker aan de conditie te werken of om meer kracht in de spieren te krijgen. Verder is het kleine zwembad ook uitermate geschikt om aan uw zwemtechniek te werken. Er kunnen zelfs camera’s voor worden geïnstalleerd, zodat beelden later kunnen worden terugbekeken. Voor de echte fanatieke zwemmers onder ons is dit heel verhelderend en kunt u echt winst behalen door uw zwemtechniek te verbeteren.

Kinderen en water

Een zwembad hoeft niet groot te zijn om kinderen lekker te laten spetteren. Zij vermaken zich prima in een opblaasbad uit de speelgoedwinkel. Alleen de ouders en grootouders willen graag het gemak en de luxe van een mooi en onderhoudsarm zwembad. Een SWIMM is dan de oplossing! De stroming van de SWIMM werkt voor veel kinderen als een magneet en biedt veel plezier tijdens het spelen. Maar ook als het hele hockeyteam een feestje heeft, is er ruimte genoeg om met zijn allen af te koelen in het water.

Klein zwembad, dus kostenbesparend!

SWIMM kent vele voordelen. Het zwembad is uitgerust met de beste techniek, waardoor het niet alleen onderhoudsarm is, maar ook energiezuinig. Doordat het volledig uitgerust is met frequentiegeregelde techniek, wordt er veel energie bespaart. Het lamellendek zorgt voor een optimale isolatie en een mooie afdekking van het zwembad. Verder heeft het zwembad een klein watervolume, wat scheelt in de verwarmingskosten en chemicaliëngebruik. Gezien het feit dat veel gemeentes eisen dat woningen CO2-neutraal worden gebouwd, is het prettig te weten dan de SWIMM relatief weinig energie verbruikt. Doordat het zwembad niet groot is, wordt het veel toegepast als binnenzwembad. Veel woningen worden uitgerust met een fitnessruimte, waarbij de SWIMM is geïntrigeerd in dezelfde ruimte. Zo kunt u heerlijk thuis aan uw gezondheid werken! Kortom: Een SWIMM is een ultramodern zwembad met een perfecte stroming om heerlijk in te zwemmen. En daar draait het toch allemaal om:

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u een keer proberen hoe een SWIMM zwemt? Maak dan een afspraak via de website of bel onderstaand nummer.

Thermostar BV
Wielse kamp 6
5481 XG Schijndel
T: 073-689 37 58
W: swimm.nl
thermostar.nl