‘All weather’Buitenmeubels van Outdoor Lifestyle

Outdoor Lifestyle is een zeer specialistisch bedrijf dat ‘all weather’-buitenmeubels geheel naar wens van de klant verkoopt, met dertien jaar ervaring. Indien gewenst, verleent Outdoor Lifestyle service aan huis om samen met de klant de juiste opstelling en exclusieve stoffen uit te zoeken, passend bij de leefomgeving. Dit kunnen de kleurvaste stoffen zijn van Sunbrella. Deze kleurvaste en vlekbestendige stoffen komen met vijf jaar garantie en zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Maar Outdoor Lifestyle gaat nog wat verder in exclusiviteit en gebruikt ook de zeer luxe kleurvaste outdoorstoffen van Perennials, Manuel Canovas, Rubelli en Elitis.

Het unieke aan het modulaire systeem van Outdoor Lifestyle is dat de klant alle mogelijke opstellingen kan maken. De set bestaat uit luxe hoekmodules, tussenmodules en chaises longues. Tevens zijn er dit jaar luxe ligbedden, kleine en grote, ronde en vierkante, waterdoorlatende poefs aan het assortiment toegevoegd. De poefs hebben een luxe uitstraling en kunnen gemaakt worden in meer dan 300 prachtige kleuren en patronen. De ontwerpster van dit modulaire systeem is Manon Idema zelf, de oprichtster van Outdoor Lifestyle. Zij gaat alleen voor de allermooiste creaties. Tevens vindt zij het van belang dat de productie geheel in Nederland plaatsvindt: “een echte made in Holland-bank”, van ontwerp tot productie.

Het in Nootdorp gevestigde bedrijf is een van de eerste in Nederland die de binnenbank naar buiten heeft gebracht, inmiddels tien jaar geleden. Outdoor Lifestyle creëert uw ideale woonkamer buiten. De loungeset van Outdoor Lifestyle kan 365 dagen per jaar in weer en wind staan vanwege het waterdoorlatende schuim en het unieke afwa teringssysteem in het aluminium frame. Op het frame zit tien jaar garantie, uniek in Europa. Door het gebruik van Quick Dry Foam, een sneldrogend en schimmelbestendig schuim wat geen vocht vasthoudt, kunt u na een regenbui binnen na een half uurtje weer op de bank loungen. Tevens hebben de loungesets een levertijd van slechts twee weken en worden zij geleverd inclusief winterhoezen. Outdoor Lifestyle helpt u ook om de loungeset compleet te maken met parasols, buitenlampen, buitenkleden en accessoires.

W: outdoorlifestyle.nl