Trakteer jezelf (of een ander) op een BoxvolBloemen

Als gevolg van het coronavirus is de internationale bloemen-en plantenhandel tot stilstand gekomen. Kwekers worden hierdoor snoeihard geraakt. In veel gevallen zijn zij zelfs genoodzaakt hun planten en bloemen te vernietigen, omdat de afzetmarkt door de strenge maatregelen in één keer is verdwenen. Met de komst van BoxvolBloemen is de tijd, liefde en aandacht die de hardwerkende kwekers in hun planten hebben gestopt echter niet voor niets geweest. Om de seizoensplanten toch een bestemming te geven, komen ze in één van de drie verrassingsboxen van BoxvolBloemen terecht: de BinnenBox, BuitenBox óf PlukBox. De boxen zijn met een paar muisklikken bestellen, waarna ze gewoon thuis worden bezorgd of klaarstaan op een van de vier Pick-Up Points. 

Planten voor binnen, buiten én in de keuken
Dat heel Nederland zoveel mogelijk binnen moet blijven, betekent niet dat de bloemetjes niet buitengezet mogen worden. Integendeel: juist nu men zoveel tijd doorbrengt in en om het huis, kan een ‘touch up’ van de woonkamer, tuin of balkon een goede investering zijn. BoxvolBloemen helpt niet alleen de consument aan een nieuw fleurig planteninterieur, maar ook de kwekers in tijden van crisis. Met de verschillende boxen van BoxvolBloemen heeft de consument de keuze om zijn (buiten)interieur op te fleuren. De BinnenBox zit tot de nok toe vol met hippe kamerplanten en planten met vrolijke bloemen, terwijl de BuitenBox zorgvuldig wordt gevuld met planten voor in de tuin of het balkon. En wie altijd al een moestuin wilde en daar nu de tijd voor vindt, kan aan de slag met de Plukbox, gevuld met groente-, fruit- en kruidenplanten.

Over BoxvolBloemen  
BoxvolBloemen is een initiatief van Shay Danon-van Overvest en Leendert van Zanten en is vanuit een maatschappelijk oogpunt opgericht. In deze tijd van crisis is de internationale bloemen- en plantenhandel immers hard geraakt. De internationale afzetmarkt is voor een groot deel verdwenen en bloemen en planten hebben daardoor ook niet langer een bestemming. Om de sierteeltsector te steunen met dit nieuwe initiatief, is BoxvolBloemen in het leven geroepen. Via de website kunnen er drie verschillende verrassingsboxen besteld worden, waardoor de planten de juiste eindbestemming krijgen. BoxvolBloemen biedt de kwekers een eerlijke prijs voor hun planten en geeft hen daarmee een steuntje in de rug. De boxen kunnen eenvoudig besteld worden via www.boxvolbloemen.nl en kosten € 34,95 per stuk.

Overige informatie: 
=|thuisbezorgd of op te halen bij een Pick Up Point in Amsterdam, Rotterdam, Naaldwijk en IJzendoorn.