Time to get extra cosy met Hinck

Warme tinten domineren de huidige collectie van het Amsterdamse interieurmerk Hinck, waarbij er een combinatie te vinden is tussen prachtige velour stoffen en grafische prints en patronen. De kleur paars voert de boventoon en zien we terug in subtiele poedertinten, maar ook in de vorm van kleurrijke blikvangers die je interieur direct in een warme wintersfeer brengen.

Het is eigenlijk ook helemaal geen verrassing dat er deze winter een ode aan warme tinten is ontstaan, paars met een warme ondertoon is namelijk de kleur van verder zien dan je kunt kijken, optimisme en kracht. En laat dat nou nét zijn wat we nodig hebben in deze tijden. De ster-kleur paars is daarnaast makkelijk te combineren met andere warme tinten zoals warm rood, mosgroen of oudroze, waar aan er gelukkig ook geen gebrek is bij Hinck Amsterdam.

Over Hinck

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De kracht van de ontwerpen zit hem in de kwaliteit, het oog voor detail en de fijne afwerking van de producten. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten zeer uiteenlopende patronen. Om die redenen is het merk een bijzondere aanvulling in huis en past deze binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

Je vindt de collecties online of in de diverse winkels van Loods 5