Proefslapen in een Hästensbed op De Veluwe

Beddenspeciaalzaak Lammerts van Bueren en Park Berkenrhode hebben een unieke samenwerking opgezet. De bedrijven uit Ede bieden de mogelijkheid om te proefslapen op een Hästens- of Somnus-bed. Niet in de showroom in de binnenstad van Ede, maar in een Eco Bos Lodge op het vakantiepark. ‘Ons doel is een uitmuntende nachtrust. Door de samenwerking bieden wij onze klanten de kans om de kwaliteit van absolute topmerken zoals Hästens en Somnus te ervaren. Als een klant na één of twee nachten proefslapen beslist om een bed te kopen, neem ik de kosten van de minivakantie voor mijn rekening,’ aldus Clement Lammerts van Bueren.

Lammerts van Bueren

De geschiedenis van Lammerts van Bueren voert ongeveer 25 jaar terug. Sindsdien wordt beddenhuis Lammerts van Bueren geleid door Clement Lammerts van Bueren. Het gevoel voor nachtrust en gedegen advies leidde tot steeds meer vraag. Klanten vanuit heel Nederland komen naar de showroom. Het beddenhuis is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Ervaren adviseurs zorgen ervoor dat alle slaapwensen worden vervuld. In de 800 vierkante meter grote toonzaal in Ede staan modellen van merken als Hästens, Somnus, Pullman, Serta en North Beds – een compleet overzicht van luxe bedden. Daarnaast laten klanten zich inspireren door het grote aanbod bedlinnen, dekbedden, kussens, matrassen en accessoires. Een deel van de toonzaal is speciaal ingericht als Hästens Store. In een prachtige setting vindt u alle modellen van het Zweedse merk met de herkenbare blauwe ruit.

Park Berkenrhode

Het vakantiepark Berkenrhode ligt in het hart van de Veluwe en grenst aan het Roekelse Bos. Rust, ruimte, luxe en comfort zijn kenmerkend voor het park. Door de nabijheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe ontvangt het bedrijf gasten vanuit de hele wereld. Berkenrhode wordt door haar gasten zeer hoog gewaardeerd. Het park is meerdere malen uitgeroepen tot beste park van de Veluwe. De afgelopen twee jaar heeft het bedrijf een award gewonnen van Bungalowspecials.nl voor het park met de schoonste accommodaties van Nederland. De laatste jaren heeft eigenaar Thij Verspaget zijn bedrijf verduurzaamd. Het eerste energieneutrale familiehuis van Nederland en een met zonnewarmte verwarmd zwembad zijn voorbeelden. Als eerste park op de Veluwe heeft Berkenrhode nu een gasloze, duurzaam gebouwde en energievriendelijke woning ontwikkeld. Dit is de volgende stap in de verduurzaming van het park. De Eco Bos Lodge mag zich verheugen in een zeer grote belangstelling. ‘Wij voorzien in een duidelijke behoefte. Ik ben ervan overtuigd dat duurzaam bouwen in de recreatiesector de komende jaren een grote vlucht gaat nemen,’ aldus Verspaget.

Proefslapen

Op het vakantiepark zijn enkele Eco Bos Lodges voorzien van bedden van Lammerts van Bueren. De vakantiewoningen zijn luxe en comfortabel uitgevoerd en hebben wellnessvoorzieningen zoals een sauna en hottub. Rust en ruimte zijn gegarandeerd. De bedden van Hästens en Somnus zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit past goed bij de ambitie van beide bedrijven om te streven naar een duurzame bedrijfsvoering.

Hästens

Het doel van Hästens is om de beste handgemaakte bedden ter wereld te maken. Het merk houdt zich al sinds 1852 bezig met het perfectioneren van slapen. Met de hand vervaardigde bedden gemaakt met ethisch verantwoord ingekochte pure, natuurlijke materialen. Een unieke eigenschap van Hästens is het gebruik van paardenhaar, afkomstig van de manen en de staarten van paarden. Dit materiaal bevat een ingebouwd ventilatiesysteem, volledig vrij van allergenen. Hästens gebruikt gezuiverd paardenhaar al sinds de 19e eeuw.

Somnus

De bedden van het Britse merk Somnus stralen vakmanschap en pure klasse uit. Natuurlijke materialen van de Somnus Farm in combinatie met Sensa Intelligent Pocket Springs maken elk bed uniek. In de prachtige Wharfe Valley in Engeland is de Somnus Farm gevestigd. De boerderij fungeert als unieke bron voor natuurlijke materialen. De boerderij stelt Somnus in staat om een breed palet aan fi jne natuurlijk materialen zelf te produceren. Het doel is om de allerbeste bedden ter wereld te maken. Elk matras van Somnus is met de hand gestikt en afgewerkt met speciaal geweven Somtex-katoen, dat in eigen beheer is gekweekt en geplukt. Sensa Intelligent Pocket Springs is een uniek dubbellaags veersysteem dat bestaat uit duizenden veren. Hierdoor wordt het gewicht van de slaper zeer gelijkmatig verdeeld. Het lichaam krijgt optimale ondersteuning. De belasting voor belangrijke drukpunten is hierdoor tot een minimum beperkt. Heeft u interesse in een prachtig, duurzaam en handgemaakt bed of een minivakantie op het mooiste park van de Veluwe? Neem dan contact op met Lammerts van Bueren om de mogelijkheden te bespreken.