Krijgsman Muiden – nieuw woongebied met 1.300 woningen

In de Krijgsman Muiden wordt de komende jaren een prachtig nieuw woongebied gerealiseerd. 1300 woningen waarvan een deel in verkoop en een deel reeds gerealiseerd. Waar landschap onderdeel is van het stedelijke leven. Met een rijke his torie in de metropoolregio van Amsterdam. Gelegen aan het vestingstadje Muiden, vindt u tussen de bestaande ruige natuur een plek met een unieke eigen identiteit. Tegenover het Muiderslot, op de andere Vechtoever, ligt centraal in een groots groen park de oude Westbatterij.

Historie

De Krijgsman en Muiden kennen beide een rijke historie. In 1702 verplaatste de kruitfabriek van Amsterdam naar een afgelegen stuk land bij het kleine Muiden, waar drie eeuwen later De Krijgsman werd gesloten.

Varen op de Vecht en het IJsselmeer

De verschillende havens in de Krijgsman zijn een mooie aanvulling op de vijf havens die Muiden heeft. Hier heeft u de mogelijkheid tot een ligplaats voor uw eigen boot of sloep. Ga heerlijk varen in het weekend of beleef de schittering van het water in de avondzon.

De kust

Te voet of op de fiets bereikt u makkelijk de dijk voor een weids uitzicht over het IJmeer. In de zomer kunt u heerlijk neerstrijken op het strand of maak in de winter een lange wandeling over de dijk met het gezin. In de verte ziet u het forteiland Pampus in al zijn glorie.

Het gebied Ervaar het nautische gevoel vanuit uw appartement. Waar u ook kijkt, u bent omringd door water, of het nu het IJmeer is, de Vecht of de vele havens. De waterbeleving wordt geaccentueerd door alle mooie havens, waar u kunt genieten van de prachtige boten die langs komen varen. Genieten van het buitenleven is kenmerkend voor de Krijgsman Muiden, gelegen aan de oevers van het IJmeer, grenzend aan Amsterdam en met ’t Gooi om de hoek.

FactorY

24 appartementen met een woonoppervlakte variërend van 102 tot 123 m2. Alle appartementen hebben het wooncomfort van minimaal twee slaapkamers en een ruime woonkamer en keuken. Wat buitenruimte betreft hebben de appartementen op de benedenverdieping een groot terras en de penthouses over de volle breedte een terras! Alle overige appartementen hebben een balkon.

Havenmeester en Brugwachter

De appartementen in de Havenmeester variëren van circa 65 tot 177 m2. Alle appartementen hebben het wooncomfort van minimaal twee slaap kamers en een ruime woonkamer en keuken. Daarnaast hebben alle appartementen een balkon, met uitzondering van de appartementen op de benedenverdieping, die beschikken over een grote terrasruimte. Vier appartementen op de derde verdieping hebben een dakterras met een weids uitzicht. Het gebouw Havenmeester heeft twee entrees met ieder een eigen lift. Uw parkeerplaats en berging bevinden zich in de kelder. De Brugwachter is een ruime woning op de hoek met een eigen entree en maar liefst ca. 87m2 zijn buitenruimte, in de vorm van een voortuin, achtertuin en terras!

Voor verkoop en informatie bezoek het informatie centrum aan het Kruitpad 16 te Muiden
W: dekrijgsmanmuiden.nl

0 replies on “Krijgsman Muiden – nieuw woongebied met 1.300 woningen”