Compofloor vloersysteem

Compofloor is een begane grond constructie-vloersysteem, gemaakt van een innovatief composiet materiaal. Een eenvoudig, duurzaam & energiebesparend vloersysteem waarmee uw ongeïsoleerde, tochtige of verrotte balklaag van de begane grondvloer in één dag vervangen wordt. Wij verzorgen door geheel Nederland dit concept met onze eigen team van monteurs. Ontzorgen door verzorgen! De Compofloor® is ontwikkeld in samenwerking met de nederlandse overheid via het innovatiefonds en de TKI Urban energy.

Compofloor vloeren hebben de volgende eigenschappen:
• Onderhoudsvrij
• Hoog wooncomfort
• Optimale luchtdichtheid
• Energiebesparend

Voor grote en kleine projecten

Het Compofloor® renovatievloersysteem is éénvoudig, duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en energie-reducerend. De veelal ongeïsoleerde, tochtige en verrotte begane grondvloer wordt door ons mogelijk in 1 dag vervangen. Wij hebben vele vloeren vervangen in bewoonde toestand bij de particulier en samen met gerenommeerde bouwbedrijven door heel Nederland. In een projectteam wordt in de voorbereiding een optimaal renovatieplan uitgedacht de opdrachtgever, aannemer, installateurs en eventueel asbest en zwamexperts. Hierbij staat ten allen tijde de bewoner centraal. We krijgen bij projecten regelmatig te maken met renovatie naar Nul Op de Meter woningen. Hierin hebben we ons goed kunnen bewijzen.

Innovatief

Het systeem Compofloor staat voor gegarandeerde kwaliteit. De vloer is ontwikkeld om het bouwproces zoveel mogelijk te vereenvoudigen. De Compofloor wordt 100% prefab gemaakt in onze fabriek, in plaats van in uw woning. Dit resulteert er in dat uw keuze voor Compofloor garant staat voor minimale overlast, minimale beschadigingen en geen afval in uw woning.

Begeleiding

Wij adviseren u uiteraard graag op het gebied van energie en de algehele bouwkundige situatie van uw woning. Hierbij gaat onze dienstverlening verder dan alleen het product Compofloor. Uw gehele renovatie van sloopwerk, reinigen kruipruimte tot aan het leggen van de vloerbedekking en de inrichting van uw woning kan door ons verzorgd worden. Heeft u tijdens gebruik van de vloer aanvullende wensen? Wij denken graag met u mee!