Multifunctioneel en mooi: badkamerkranen van Damixa

SILHOUET

Dé perfecte oplossing voor ieder vrijstaand bad. De stijlvolle badmengkraan is de essentie van een tijdloos Scandinavisch design, uitgevoerd in de ongeëvenaarde kwaliteit van Damixa. Dankzij het zuivere, uitnodigende ontwerp past de Silhouet-collectie prachtig in badkamers van nu én die van morgen.

Serie Pine in staal PVD

PINE

Een kraan hoeft niet altijd geheel rond te zijn. Pine valt op in de massa met haar eigen, unieke uiterlijk.De met een Red Dot Award bekroonde Pine-serie kan wel eens een nieuwe designklassieker worden. Deze industrieel ogende kranenserie van het Deense merk Damixa is verkrijgbaar in chroom, staal PVD en matzwart.

TRADITION

Tientallen jaren hadden mengkranen het uiterlijk zoals die van de Tradition met stergrepen. Totdat de ontwerpers van Damixa een stap vooruit hebben gezet en de Tradition-range hebben voorzien van eenhendelbediening gecombineerd met de moderne Damixa-technologie. De inbouw-mengkranen en bijpassende accessoires maken de serie compleet.

Tradition in chroom


Met de Silhouet Touchless is Damixa erin geslaagd de contactloze technologie te combineren met een uniek Deens design. Via de multifunctionele draaiknop kunnen zowel de waterstroom als de temperatuur worden ingesteld. De contactloze mengkranen zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren

Silhouet touchless in mat messing

SILHOUET
De Damixa Silhouet-serie in mat wit is minimalisme in zijn puurste vorm. Het design is stijlvol, Scandinavisch en tijdloos.
De Silhouet past bij zowel klassieke als moderne interieurs. Het matwitte oppervlak zorgt ervoor dat de vorm en de details duidelijk naar voren komen.
Vergis je niet in het delicate uiterlijk; de poedercoating is duurzaam, slijtvast en verrassend eenvoudig schoon te maken.
Het oppervlak is UV-bestendig; daardoor zal de kraan niet vergelen door zonlicht, maar er zo goed als nieuw blijven uitzien.

Silhouet in mat wit

Meer informatie: damixa.nl

0 replies on “Multifunctioneel en mooi: badkamerkranen van Damixa”