Kvik opent in Friesland

De Deense keukenfabrikant Kvik, bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs en de persoonlijke service, opent op 4 september een gloednieuwe winkel in het pand van familiebedrijf Jan de Jong Interieur in Leeuwarden. De vestiging wordt gerund door de Tjadlind Arends-Woller die, samen met haar man Ted Arends, een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. De winkel biedt zowel afspraken op locatie als videomeetings aan, waardoor de hele winkel ook op afstand digitaal te bezoeken is.

Gedeelde ambities

Kvik Leeuwarden bevindt zich in het pand van Jan de Jong Interieur, die al meer dan 100 jaar is gevestigd aan de Schrans 25 te Leeuwarden. De liefde voor eenvoudig, tijdloos en ambachtelijk Deens design sluit goed aan bij de stijl van de Friese interieurwinkel, die landelijke bekendheid geniet vanwege simpele en pure ontwerpen. Ook de duurzame ambities van Kvik sluiten aan bij de duurzame werkwijze van Jan de Jong Interieur. Zo wil Kvik voor het eind van 2021 enkel nog kastfronten van gerecyclede petflessen maken en streeft het bedrijf ernaar om in 2022 volledig CO2-neutraal te zijn.

Kvik in Friesland

Al meer dan 35 jaar produceert en verkoopt Kvik een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten in Deens design voor een betaalbare prijs. Een concept dat volgens franchisenemer Tjadlind Arends-Woller ook in Friesland aan zal slaan. ‘De designs van Kvik zijn tijdloos en smaakvol en passen hierdoor in de meest uiteenlopende interieurs. Iedereen is hier van harte welkom om rond te kijken en vrijblijvend advies te vragen.’ Met de opening van de nieuwe winkel in Leeuwarden, telt Kvik negentien winkels in Nederland.

Kvik Leeuwarden | Schrans 25

Openingstijden: dinsdag – zaterdag van 9.30 – 18.30 uur (op donderdag tot 19.30 uur)