Royale – Maak van uw wijncollectie een blikvanger!

De tijd dat een wijnverzameling alleen in een diepe, donkere wijnkelder kon worden opgelegd is al lang voorbij. Tegenwoordig is het met een wijnklimaatkast mogelijk om op iedere plek in huis wijn te bewaren. En dat zo’n kast ook nog een aanwinst voor uw interieur kan zijn, bewijst de stijlvolle Royale van EuroCave. De eerder dit jaar geïntroduceerde Royale combineert een ongeëvenaarde zorg voor wijn met een scherp oog voor design.

Iedere fles een pronkstuk

Een mooie wijn is iets om te delen. Althans, de aanblik ervan. De Royale maakt van iedere fl es in de collectie een pronkstuk waar iedere wijnliefhebber bewondering voor zal hebben. De fl essen liggen met de etiketten naar voren, subtiel uitgelicht door de in ieder plateau geïntegreerde verlichting. Verlichting die uiteraard geen schadelijke uv-straling of warmte afgeeft. Wanneer de tijd rijp is om de fles aan te breken, wordt het plateau uitgeschoven, zodat ook de rest van de collectie een welverdiend moment in de schijnwerpers kent.

Élégance de France

Vanzelfsprekend is er geen land ter wereld waarvan men meer respect en passie voor wijn mag verwachten dan Frankrijk. Eenzelfde passie kenmerkt het Franse verlangen naar oogstrelend design. Ieder detail van de Royale is dan ook ontworpen om het prachtige verhaal van wijn zo elegant mogelijk te vertellen. Zo is de kast leverbaar in een grijze mineraalkleur die doet denken aan de kelders van eeuwen oude chateaus of in een vuurrode kleur die de rijke bodems van ’s werelds mooiste wijngaarden weerspiegelt. Zelfs de achterkant van de Royale is subliem vormgegeven, zodat de kast probleemloos middenin een ruimte geplaatst kan worden.

Een uniek technisch hoogstandje

Al ruim 40 jaar is het bewaren van wijn dé kerntaak van EuroCave. Bij de ontwikkeling van de Royale lag de lat echter hoger dan ooit. Het doel was niets minder dan de beste wijnbewaarkast ter wereld te creëren. Dankzij specialistische ervaring is die doelstelling glansrijk behaald. De bescherming tegen temperatuurschommelingen, suboptimale luchtvochtigheid, schimmelvorming, trillingen en uv-straling overtreft zelfs die van de beste natuurlijke wijnkelders. Zoals met alle grote kunstwerken is de Royale een genummerde speciale editie, wat betekent dat elke eigenaar een unieke wijnkast heeft, die met inhoud kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Gun uw wijnen de allerbeste zorg, met de beste en mooiste wijnbewaarkast ter wereld.

W: eurocave.nl/royale

0 replies on “Royale – Maak van uw wijncollectie een blikvanger!”