Poliform keukens

Poliform keukens bevindt zich al jaren aan de top van de exclusieve keukeninterieurbranche. Het relatief jonge keukenmerk in Nederland heeft zich in een korte tijd opgewerkt tot een naam die staat voor Italiaanse verfijnde smaak, de vooruitstrevendheid van een modern bedrijf en vooral de affiniteit met het leven: “My life, my style” is geen loze kreet, maar een uiting die staat voor de vele mogelijkheden die er voor iedere keukenruimte zijn.

Een volledig op elkaar afgestemd programma wat betreft de uitvoering van de modellen en kleur- en materiaalkeuze. Dit geeft onbeperkte mogelijkheden, van modern tot nieuw klassiek, zonder een enkele concessie te doen aan de kwaliteit. De affiniteit met het product en het merk Varenna uit zich dan ook in een creativiteit die zowel de zakelijke als de particuliere markt weet te bekoren.

Schuifdeurkasten die apparatuur weten te verbergen. Een grote of kleine ruimte, een open keuken of juist een verborgen keuken. Dunne fronten en werkbladen van 12 mm of juist de robuuste uitstraling van 26 mm dikke fronten; de meest uiteenlopende en exclusieve mogelijkheden zijn denkbaar.

W: poliform.nl