ILVE Nederland | Live, Cook, Love

Exclusieve Italiaanse design fornuizen in Barendrecht:
Vanaf heden zijn de Next Generation fornuizen van het merk ILVE te bewonderen in de prachtige showroom van ILVE Nederland. ILVE apparatuur kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, design, innovatie en ongekende mogelijkheden. Van de nieuwe generatie fornuizen, springen de Majestic & Panoramagic modellen het meest in het oog. Het touchscreen display van de oven(s) is spraakmakend.

ILVE is al 50 jaar actief in het fabriceren van kwaliteits fornuizen. De Next Generation fornuizen, zijn hiervan een overtuigend bewijs.

ILVE Nederland
In een wereld waar online steeds meer de overhand neemt, willen wij mensen juist nu een unieke beleving geven in onze showroom. Door een sterke band met de Italiaanse fabriek kunnen we kwaliteit leveren tot in de details. In een ontspannen sfeer bekijkt u onze fornuizen, uiteraard vertellen wij graag over de mogelijkheden. Onze corporate ILVE chef en tevens ook jongste lid van de ILVE Nederland familie (19 jaar) bereidt graag heerlijke (Italiaanse) hapjes terwijl u zich laat inspireren. Met onze ruim 50 jaar ervaring (sinds 1968) adviseren wij u graag .

Exclusief
Wilt u iets exclusief en speciaals, de fornuizen van ILVE lenen zich daar uitstekend voor.
ILVE fornuizen zijn er in breedtes van 60 t/m 150 cm, gas of inductie, 1 of 2 ovens en naast 8 basiskleuren ook verkrijgbaar in elke RAL kleur. Dit biedt u de mogelijkheid om een uniek fornuis te ontwerpen voor uw keuken.

Handgemaakt in Italië
De ILVE fornuizen worden handgemaakt in het noorden van Italië. Op een klein uurtje rijden van Venetië staat de ILVE fabriek. De Italiaanse passie voor koken en het streven naar perfectie is terug te zien in elk detail. De fornuizen worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 6 weken.

Gas-en inductie
Kies de kookplaat die bij u past, ILVE fornuizen zijn verkrijgbaar met een gas-en inductiekookplaat.
De dual-burner-wokbrander op de gaskookplaat heeft een vermogen van 0,3 – 5 kW. Daarnaast heeft u de optie om voor een visbrander, fry-top of coupe de feu te kiezen. De inductiekookplaat is voorzien van de nieuwste technieken waaronder krachtige zones met powerboost functie. Al onze fornuizen hebben een energielabel A of A+.

Unieke ovens
De kookliefhebber kan zijn hart ophalen met de Next Generation fornuizen. De kookplaat is naar eigen wens te kiezen en de ovens zijn voorzien van de nieuwste technieken. Met een temperatuurbereik van 30 – 320 graden, steam-discharge functie, kerntemperatuurmeter en touchscreen display is alles mogelijk. Door 3-laags glas zijn de ovendeuren veilig en koel in gebruik en ook nog eens zachtsluitend (soft-closing systeem).

Stijlen, landelijk & modern
De ILVE fornuizen zijn onderverdeeld in 5 stijlen; Pro Line, Professional Plus, Nostalgie, Majestic & Panoramagic. Voor elke keuken is er een passend fornuis, kies de stijl die bij u past en configureer het fornuis op basis van uw wensen. De stijlen bieden de mogelijkheid om uw fornuis te combineren met inbouwovens, koffiemachines, warmhoudlade, vacumeerlade, afzuigkap, koelkast en vaatwasser in dezelfde stijl.

Showroom

In de showroom in Barendrecht wordt u hartelijk ontvangen, indien gewenst op afspraak. De ILVE fornuizen staan overzichtelijk per stijl gepresenteerd zodat u in alle rust in Italiaanse sferen uw droomfornuis kunt kiezen.

www. livewithilve.nl /

0 replies on “ILVE Nederland | Live, Cook, Love”