Voor de snelste makeover van tuin of terras

De prachtige  vloerkleden van Nanimarquina waarvoor het merk in 2018 samenwerkte met designers als Jamie Hayon en Begüm Cana Özgür zijn nu ook verkrijgbaar voor buiten! Hiermee verander je een nog wat saai balkon, ongezellige veranda, of een wat verloren hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Begüm Cana Özgürs Shade-serie is vooral te herkennen aan de bijna magische kleurenpaletten die zijn geïnspireerd op de natuur. Verschillende scenes zijn abstract weergegeven, zoals de zacht opkomende zon in het bos waarbij de laatste druppels van een mistige, koele nacht verdwijnen.

Dat het outdoor vloerkleed bestand is tegen water komt door het gebruik van materiaal, namelijk 100% PET. Woldraden zijn vervangen door draden van PET materiaal, de kunststof variant die ook vaak terug te vinden is in textielvezels zoals fleece. Net zoals het originele Shade design is ook dit vloerkleed handgeweven volgens de eeuwenoude Dhurrie techniek, waarbij een knoopdichtheid is bereikt van wel 39.600 knopen per vierkante meter! Het vloerkleed is te onderhouden door het uit te schudden en schoon te spuiten met de tuinslang. Voor het interieur is aan te raden om gebruik te maken van warm water in combinatie met een milde zeep.

Ook ideaal voor binnen
Naast het exterieur kunnen deze vloerkleden ook toegepast worden in het interieur. De ideale uitkomst voor huishoudens met kleine kinderen, huisdieren of met de wens een vloerkleed onder de eettafel te plaatsen.
Shade komt in 4 verschillende kleurpaletten in 3 afmetingen en heeft bij alle varianten een hoogte van 7 mm.

Shade verkrijgbaar vanaf € 1.473  (l. 240 x b. 170 cm). Jamie Hayons Silhouette vanaf € 2.698 (l. 240 x b. 170 cm). De kleden zijn hier te koop.