Window Fabrics van Sunbrella

Sunbrella® lanceert de Sunbrella Window Fabrics-collectie, die alle technische en esthetische kwaliteiten van het merk verenigt. De stoffen zijn exclusief geweven van Sunbrella® in oplossing geverfde acrylvezels. Dankzij de extra grote afmetingen (3 meter breed) met tot een minimum beperkt aantal naden – en de ongelooflijke weerstand tegen zonnestralen is dit product is ideaal voor binnen- en buitengordijnen, luifels of zelfs pergola’s. Of het nu gaat om verduistering of decoratief, eenvoudig of gelaagd, de stoffen zijn ideaal om uw ramen te kleden, ruimtes te scheiden en een volledig gepersonaliseerde leefruimte te creëren.

De Sunbrella® Window Fabrics-collectie is verkrijgbaar in vier reeksen met meer dan 50 producten. De effecten van verschillende materialen en kleuren creëren complementaire combinaties en sferen die de tijdgeest weerspiegelen. De Natté- en Velum-reeksen zijn verkrijgbaar in neutrale en natuurlijke kleuren, die perfect kunnen worden verrijkt door de diepere tinten in de slimme en milde reeksen. Window Fabrics van Sunbrella Het Natté-assortiment bestaat uit zeventien stoffen, waaronder tien nieuwe producten, die ook kunnen worden gebruikt voor kussens of stoelen.

Het Velum-assortiment wordt gekenmerkt door zijn lichtgewicht, semi-transparante stoffen voor vitrages. De veranderende en glinsterende reflecties creëren een romantische en verfijnde sfeer. Het assortiment bestaat uit achttien stoffen. De beschikbare tinten zijn zowel delicaat als mineraal. U verkrijgt zo een echt levendig effect.

Met een selectie van twaalf stoffen is het Mild-assortiment de perfecte middenweg tussen net en gordijnen. U kunt het licht filteren op basis van uw verlangens. Dankzij een kleurenpalet geïnspireerd op de wereld van cosmetica, heeft deze stof een open ontwerp en een subtiele en iriserende look om de sfeer in de ruimte te verbeteren. Als een knipoog naar de mannelijke garderobe heeft het Smart-assortiment chique en elegante stoffen met een glanzend effect. Het chevron-patroon dat dit model kenmerkt creëert een passend of contrasterend effect, afhankelijk van de gekozen kleuren. Deze variaties kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende binnenen buitenstijlen om een unieke en harmonieuze sfeer te creëren. Het Smart-assortiment bestaat uit elf stoffen.
W: sunbrella.com