The Home Company

The Home Company combineert het gemak van online woonwinkelen met persoonlijk advies en maatwerk van een interieurontwerper. Het resultaat is puur woongenot door co-creatie tussen klant, ontwerper en leverancier. Wie iets nieuws voor het interieur wil aanschaffen, oriënteert zich over het algemeen eerst goed. Je moet namelijk nogal wat beslissingen maken, vaak voor langere tijd en met flinke investeringen. Je weet wel wat je ongeveer mooi vindt, maar je weet lang niet wat er allemaal op de markt is en hoe je mooie combinaties kunt maken. Je wilt natuurlijk wel iets aanschaffen waar je 100% tevreden mee bent en langdurig blij mee blijft.

Vakmanschap

Caroline Kouwenhoven, interieurontwerper en oprichtster van The Home Company, over het concept: ‘Er is zo enorm veel aanbod in woonproducten, kwaliteit en stijl, dat het voor mensen best lastig is om keuzes te maken waarmee ze een perfecte sfeer in hun huis realiseren, die ook echt bij ze past. Dan is hulp daarbij vaak zeer waardevol. The Home Company biedt die hulp, service en de best passende woonproducten. Op een manier en moment dat het onze klant uit komt, zowel online als offline.

Met ons vakmanschap als interieurontwerper en jarenlange ervaring in de retail weten we als geen ander onze weg te vinden in de woonwereld. En daarmee de weg naar die woonstijl en die producten die zo treffend bij onze klanten en hun huis passen, dat zij gelukkig zijn en blijven met hun interieur. In onze webshop zijn prachtige en kwalitatief hoogwaardige woonartikelen te vinden. Bij veel daarvan kunnen mensen wel een advies of keuzehulp gebruiken. Desgewenst maakt een van onze designers een interieurontwerp en zoekt de beste artikelen daarbij uit. Zit dat niet in ons huidige assortiment, dan gaan wij daarnaar op zoek bij leveranciers. Ook maatwerk meubelen zijn daarbij mogelijk. Onze vaste meubelmakers zijn vakmensen puur sang en maken kasten, tafels en andere meubels exact zoals de klant dat wenst. De woonwens van de klant is namelijk ons uitgangspunt, niet het aanbod van producten.’

Kwaliteit en maatwerk

The Home Company levert uitsluitend producten van leveranciers die mooie en eerlijke producten leveren en waar Caroline goede ervaringen mee heeft. Comfort, kwaliteit, stijl en duurzaamheid zijn daarbij de pijlers. ‘De wens van onze klant is ook de reden dat wij geen eigen fysieke winkel meer hebben’ aldus Caroline. ‘Dat was te veel aanbod-gedreven. We kijken liever naar wat de klant wil en wat bij hem of haar past. Dan komen we met voorstellen en ideeën. Vaak nemen we onze klanten mee naar de showroom van de betreffende leverancier, waar alles live te zien en te beleven is qua collecties, modellen en varianten. Daar is zo veel keus, daar kan geen reguliere woonwinkel tegenop. Bij veel leveranciers kunnen we de artikelen vervolgens “customizen”. Met bijpassende artikelen en (kleur)advies zoeken we een mooie combinatie voor een compleet en stijlvol interieur.’

Webshop

Het assortiment in de webshop bestaat uit mooie, bijzondere en kwalitatief hoogwaardige artikelen in diverse woonstijlen. De hoofdcategorieën zijn: meubels, verlichting, tapijten, muurdecoraties en woonaccessoires. De meeste producten in het assortiment zijn ambachtelijk gemaakt. Daarnaast zijn er items gemaakt door kunstenaars. The Home Company gaat daarin dus niet met de massa mee, maar zoekt juist naar bijzondere en unieke woonartikelen. Ook aan duurzaamheid van de producten hecht Caroline grote waarde. Veel van de meubels zijn gemaakt uit het mooiste gerecyclede hout. Hout dat bijvoorbeeld ooit de basis van een huis was, is nu de basis van een meubelstuk met een uniek karakter en een eigen authentiek verhaal. Daarmee heb je echt iets unieks in huis. Caroline: ‘Natuurlijk heb je niet bij elk artikel persoonlijk advies nodig. Op de website staat veel informatie bij elk product. Alle producten zijn direct online te bestellen en zodra er een bestelling bij ons binnenkomt, zetten we alles in het werk om de artikelen snel en netjes te bezorgen. Veel artikelen, waaronder ook meubels, zijn op voorraad en daardoor snel leverbaar. We leveren door heel Nederland en België. Zowel voor particulieren als voor projecten.

W: thehomecompany.nl
T:085-3330006 (24/7 bereikbaar)
E: shop@thehomecompany.nl