SpeedHeat

Al 33 jaar specialist in 1mm dunne elektrische vloerverwarming

Zoals u weet zijn er veel verschillende manieren om uw huis te verwarmen. In de recente ontwikkelingen op de markt, waarbij wordt gestimuleerd om gasloos en zonder CO2-uitstoot te verwarmen, biedt SpeedHeat in vele gevallen de oplossing. De 1 mm dunne elektrische infrarood vloerverwarming van SpeedHeat wordt zowel in nieuwbouw als renovatie in het hele huis onder elk type vloer toegepast, waarbij u snel van gelijkmatig verdeelde warmte kunt genieten, alleen daar, waar en wanneer u wilt!

Al sinds 1986 innovatief

Conventionele watervloerverwarmingssystemen hebben een trage reactietijd, waardoor ze de gehele dag aan moeten staan om een ruimte te verwarmen. Twee Nederlandse ingenieurs in Zuid-Afrika ontwikkelden een elektrisch vloerverwarmingssysteem om effi ciënter met energie om te gaan. Ze ontwikkelden een verwarmingssysteem dat snel opwarmt, fl exibel en per ruimte te regelen is en daarmee naadloos aansluit bij de wensen en leefstijl van de gebruikers, terwijl er tevens energie bespaard wordt. Vanuit deze gedachte is het SpeedHeat verwarmingssysteem reeds 33 jaar geleden ontstaan en verder ontwikkeld.

SpeedHeat was zijn tijd ver vooruit in visie en productontwikkeling. Zo was SpeedHeat een van de pioniers die als eerste 1 mm dunne elektrische tegelverwarming, wandverwarming, tapijtverwarming, scheepsdekverwarming, en spiegelverwarming op de markt brachten. Om de kwaliteit van advies, montage, service en nazorg te waar borgen, werd en wordt het systeem vermarkt via een exclusief netwerk van franchisenemers, die intern worden opgeleid. Het verwarmingsconcept bleek een grandioos succes en meerdere landen volgden, waaronder Nederland in 1996.

Ondanks een rijke historie wordt de SpeedHeatvisie en manier van verwarmen steeds actueler. De voordelen van flexibel en per ruimte verwarmen worden steeds meer erkend. Daarnaast ervaren wij dankzij de energietransitie een fl inke toename van mensen die hun huis elektrisch willen verwarmen. Door SpeedHeat vloerverwarming te combineren met uw eigen opgewekte energie, bijvoorbeeld via zonnepanelen, heeft u zelfs de mogelijkheid om uw huis om te toveren tot een all-electric woning. Via slimme thermostaten kunt u vanaf iedere locatie ter wereld de vloerverwarming afzonderlijk per vertrek regelen. Hierdoor kunt u flink op energie besparen.

T: 0900-4015001
E: info@speedheat.nl
W: speedheat.nl