Orac Decor® – New Classics – Traditie herontdekken

Interieurtrends veranderen in een hoog tempo. Maar een aantal klassiekers heeft de tand des tijds doorstaan ​​tussen alle trendy kleuren, vormen en accessoires. Nu geeft Orac Decor® deze klassieke interieurelementen een make-over met de New Classics-collectie.

Eindeloos klassieke grandeur
Of je nu pure klasse wilt creëren in een kleine kamer of een imposante hal, het is eenvoudig te realiseren met het New Classics-assortiment. De ornamenten drukken zachtheid en gezelligheid uit en bieden volop mogelijkheden. Deze klassieke interieurelementen zijn het resultaat van een voortdurende zoektocht naar perfectie, met een gepassioneerd team. De moderne technologie en duurzame aanpak van Orac Decor® hebben de weg vrijgemaakt voor deze nieuwe klassiekers met respect voor de traditie.

New Classics guidebook
Laat uw creativiteit de vrije loop om uw eigen unieke interieur te ontwerpen. Weet u niet waar u moet beginnen en hoe u dit het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, dat is precies waarom we het New Classics Guidebook hebben ontwikkeld. Er zijn geen vaste regels als het om interieurs gaat, maar Orac Decor® heeft een aantal handige tips en trucs voor u verzameld. Combineer decoratieve elementen zoals wandlijsten, plinten en kroonlijsten om in een mum van tijd karakter aan uw huis te geven.

Vier nieuwe concepten, gebaseerd op traditie
Traditie manifesteert zich op veel verschillende manieren. Daarom heeft Orac Decor® vier nieuwe concepten voor het New Classics-assortiment ontwikkeld, die u alle decoratieve elementen geven die u nodig hebt om de stijl van uw dromen te creëren.

 Trek bewonderende lijnen met Heritage
Grote, diep gebogen kroonlijsten benadrukken de hoogte van de kamers en de verzadigde kleuren komen volledig tot leven. De lijn Heritage neemt je mee terug naar de stijl van de 19e-eeuwse stedelijke burgerij.

Kies voor elegantie met Noblesse
Noblesse combineert traditionele elementen met heldere kleuren om een ​​elegant ontwerp te creëren en uw ruimte een statiger uitstraling te geven. Geïntegreerde LED-verlichting is optioneel.

 Baad in nostalgie met Manoir
Verweerde materialen en aardse kleuren creëren van een warm en gastvrij huis. Manoir is een knipoog naar de idyllische levensstijl van de Franse adel uit de 18e eeuw. De gefragmenteerde Manoir-kroonlijsten geven uw interieur direct een verfijnde uitstraling.

Ga helemaal uit met Ba’rock
Weelderig ingerichte huizen, aandacht voor detail tot in de kleinste hoekjes, luxueuze interieurs. Ba’rock geeft uw huis maximalisme, maar altijd op een stijlvolle manier. In combinatie met traditionele decoratie creëert u direct een trendy en luxe uitstraling.

Meer informatie: www.oracdecor.com