Nieuwe modellen Perida

Leisure

Leisure is de nieuwe klassieker in de Perida-collectie. Het lage silhouet en de kubistische tijdloze vormgeving maken van de Leisure een blijvertje. Het programma is onlangs aangevuld met speciale hoekelementen, chaises longues en verschillende hockers. Buiten de standaardmaten kunt u bij Perida model Leisure helemaal aan uw eigen wensen laten aanpassen. Dat geldt niet alleen voor de maatvoering, maar ook voor de hardheid en alles wat met comfort te maken heeft. Leverbaar in leer, Alcantara of luxe stoff en.
Prijs: tweezits vanaf € 3250

Country

Perida heeft haar Country-programma uitgebreid met een loveseat met traploos neerklapbare armleggers. Met een simpele handeling maak je van 1,50 meter en bank van 2,20 meter. Ideaal om lekker even in te dutten. Het speciale sandwich kusseninterieur van Perida heeft de uitstraling en het comfort van origineel dons, maar hoeft niet regelmatig te worden opgeschud. En dat is pas echt comfortabel. Als bekleding heeft u keuze uit leer, stof of Alcantara.
Prijs: Loveseat vanaf € 2850

Joy

Voor de grachtengordel en tiny houses heeft Perida model Joy ontwikkeld. Met een totale diepte van nog geen 75 cm kunt u de Joy echt overal kwijt. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen in vering en schuim heeft de Joy toch het comfort van een echte Perida. Leverbaar in leer, stof en Alcantara.
Prijs: tweezits vanaf € 1850

Meer informatie: perida.nl

0 replies on “Nieuwe modellen Perida”