Invisible Airco

Invisible Airco-systemen zijn ideaal voor het koelen en verwarmen van bestaande appartementen, nieuwbouw en monumentale panden, waarbij het plaatsen van een condensator aan de buitengevel niet mogelijk is. Dit kan zijn door regelgeving bij monumentale panden of door besluiten van een VvE. Invisible Airco biedt het gemak van volledig intern geïntegreerde airconditioningoplossingen voor ongewenste warmte en/of kou. Onze hoogwaardige, innovatieve airco-oplossingen worden volledig intern in uw appartement geïnstalleerd, zonder de noodzaak tot het plaatsen van een buitenunit.

Door de hoge isolatiewaarde van bestaande gebouwen wordt klimaatbeheersing binnenshuis steeds belangrijker. Een airco biedt in veel gevallen een verhoging van uw persoonlijke woonbeleving. De zomers in ons land worden naar verwachting steeds warmer en door de regelgeving van de overheid moeten woningen aan steeds hogere milieueisen voldoen. Dit resulteert in prachtige appartementen van high-end kwaliteit, met vele raampartijen en warmte die vaak niet goed af te voeren is. Tegelijkertijd is de isolatie van de gevels in schitterende monumentale panden een ander verhaal, waardoor de warmte rechtstreeks binnenkomt. Met een Invisible Airco-systeem blijft uw wooncomfort gedurende de warmere maanden behouden.

Door het geoptimaliseerde design van de Invisible Airco-systemen zijn deze eenvoudig te integreren, bijvoorbeeld in de technische ruimte waar uw wasmachine of cv-installatie staat opgesteld. Het Invisible Airco-systeem bestaat uit een condensor (motor) en een wandunit. De condensor en de unit van het systeem worden door middel van leidingen met elkaar verbonden. De unit wordt geplaatst in de te behandelen ruimten.

Dit innovatieve model is uitgerust met een plasmafilter, wat de lucht in de ruimte zuivert door deze te filteren. Wanneer u complete onzichtbaarheid wenst, zijn er naast de wandunit mogelijkheden voor het inbouwen van de unit. Dit kan desgewenst in samenspraak met een interieurdesigner van uw eigen keus. Dit inbouwmodel is een systeem waarbij enkel een lijnrooster zichtbaar is in de te behandelen ruimte(n).

• Mooi, harmonieus ontwerp met laag geluidsniveau
• Draadloze bediening via mobiele app (iOS en Android)
• Schonere lucht en optimaal wooncomfort
• Luchtvochtigheid wordt op een comfortabel niveau gehandhaafd
• Stil en klein van formaat meer informatie invisibleairco.nl

W: invisibleairco.nl