Design Gietvloer – Stijlvol, klassiek & tijdloos

Uw interieur begint bij het kiezen van een vloer. Kies daarom voor een Design Gietvloer voor een exclusieve uitstraling die prachtig combineert met alle stijlen. Een gietvloer van Design Gietvloer heeft een neutrale en exclusieve uitstraling en past in elk interieur of bedrijf.

Gietvloeren zijn niet meer weg te denken uit mooie wooninterieurs, winkels of restaurants. Vanwege het tijdloze en strakke karakter kan een gietvloer goed gecombineerd worden met diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern. Een naadloze vloer geeft een ruimtevergrotend effect en vormt de ideale basis voor de inrichting van een ruimte!

Sinds de oprichting twaalf jaar geleden heeft Design Gietvloer in de Amsterdamse Rijnstraat een reputatie opgebouwd als dé specialist in gietvloersystemen van de hoogste kwaliteit. En niet zonder reden! Het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, is geheel in eigen beheer. Alles wordt zelf gemaakt en aandacht en service staan hierbij Uw interieur begint bij het kiezen van een vloer. Kies daarom voor een Design Gietvloer voor een exclusieve uitstraling die prachtig combineert met alle stijlen. Een gietvloer van Design Gietvloer heeft een neutrale en exclusieve uitstraling en past in elk interieur of bedrijf. altijd voorop. Dit is hét aangewezen adres voor wie zich deugdelijk wil laten informeren over gietvloeren. Design Gietvloer heeft een klein team en is een familiebedrijf, waardoor de liefde en aandacht voor het product zichtbaar zijn.

Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Een traditionele gietvloer kan bestaan uit polyurethaan of epoxy en wordt ambachtelijk met de hand gegoten. De polyurethaanvariant wordt met name toegepast in woningen. Deze is kleurvast en het meest elastisch. Hierdoor brengt de vloer een heerlijk comfort met zich mee en voelt deze warm, zacht en vriendelijk aan. Daarnaast zijn er gietvloeren die niet worden gegoten, maar gestuukt. Dit is de zogeheten Stonefloor. Deze vloer wordt gemaakt van cement, gemengd met kunststof. Door het robuuste, stoere en industriële uiterlijk is deze vloer erg populair.

Kan een gietvloer op elke ondergrond aangebracht worden?

Ja, dat kan! Met de juiste voorbereidingen zijn verschillende ondervloeren geschikt. Een gietvloer kan door het hele huis aangebracht worden; door de waterdichtheid kan deze ook toegepast worden in de badkamer, zelfs in de inloopdouche. Een Design Gietvloer is leverbaar in elke RALen NCS-kleur, waardoor de mogelijkheden op het gebied van kleuren praktisch eindeloos zijn; van de felste kleuren zoals roze of petrol tot prachtige romige of grijze kleuren. Er zijn zó veel nuances! Om de keuze te vergemakkelijken biedt Design Gietvloer een kleurstalenservice aan. Erg populair is de zo geheten betonlook. Deze ontstaat door twee verschillende kleuren te combineren, die niet volledig worden gemengd, waardoor een levendig effect ontstaat, bestaande uit meerdere kleuren.

Ontdek de eigenschappen en voordelen van een gietvloer

Een gietvloer bestaat uit vier lagen en is slechts drie millimeter dik. Door de geringe dikte wordt warmte goed doorgelaten en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. U zult geen koude voeten hebben! Vanwege de hard-elastische eigenschap is een gietvloer comfortabel en aangenaam, maar werkt deze ook nog eens geluiddempend. Een gietvloer is sterk; de bank laat bijvoorbeeld geen deukjes achter. In het materiaal zit een UV-bescherming die ervoor zorgt dat de gietvloer kleurvast is en niet kan vergelen.

Vanwege de naadloze eigenschap is een gietvloer zeer gemakkelijk te reinigen en hygiënisch. Dit is ideaal voor mensen met allergieën. Gietvloeren zijn waterdicht en daardoor zeer geschikt voor in de badkamer. U hebt geen last meer van voegen en naden. Een gietvloer kan gerenoveerd worden door het vervangen van de toplaag. Ook kan een nieuwe kleurlaag gegoten worden als u na een bepaalde periode een nieuwe kleur wenst. Om het plaatje helemaal compleet te maken levert Design Gietvloer ook een waterdichte wandafwerking, ideaal voor douchewanden, keukenwanden en aanrechtbladen. Dit is de zogeheten Design Stonewall met polyurethaan wandcoating. Vanwege de naadloze en strakke uitstraling combineert deze prachtig met de gietvloer.

Waar kunt u Design Gietvloer vinden?

Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie over Design Gietvloer kunt u de showroom op de Rijnstraat 200 te Amsterdam bezoeken of bellen naar T: 020 845 7657. Design Gietvloer heeft mooie referenties op haar naam staan, waaronder Rituals, Koffietijd en Mandemakers Keukens

W: designgietvloer.nl