Alles is mogelijk bij Keijser&Co

Keijser&Co staat voor eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Op deze pagina treft u een aantal noviteiten uit de zeer uitgebreide collectie. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd. Ook zitmeubelen vallen binnen het Keijser&Co-concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils: ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze uit de eigen stoffencollectie, die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen, zoals Romo, Chivasso en Aristide.

Hocker Tailor

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hoogtes. De plint is mogelijk in messing, zilver of iedere gewenste RALkleur en de bekleding in iedere gewenste stof. Een draaischijf is optioneel. Prijs: vanaf € 392

Bank Parker

Driezitsbank met een gebogen vorm en een houten poot. Iedere gewenste stof is mogelijk. Ook verkrijgbaar met een plint en in een rechte vorm. Prijs: € 2.469.

Modulebank Jane

Verkrijgbaar in diverse opstellingen en afmetingen, ook als loveseat. Iedere gewenste stof is mogelijk. Prijs: € 3.683

Salontafel Block

Salontafel Bloq Rechthoekige salontafel in gebeitst eiken. Verkrijgbaar in andere afmetingen en afwerkingen, waaronder diverse kleuren beits, RAL-kleuren en hoogglans. Prijs: € 2.002 (160 x 80 x 30)

Meer informatie:keijserenco.nl