De Suite ontwerpt en maakt matrassen, bedden en slaapkamers op maat

Al ruim 20 jaar weten klanten het familiebedrijf in Moordrecht te vinden. De mensen komen inmiddels ook uit België voor onze kwaliteitsproducten, want voor een passend advies kunt u bij ons uniek bedrijf uitstekend slagen.

Wim Hofman spreekt uit ervaring.
“Eind jaren 80 werkte ik voor een Engels bedrijf in bedden.Toen kwam ik er achter dat klanten uit de Benelux zich minder konden identificeren met de vormgeving van hun bedden. Daarom ben ik mij samen met mijn neef Wim gaan specialiseren in het maken van bedden en kasten in de eigen stijl van de klant. Nu hebben we een prachtig team van medewerkers om ons heen en zijn mijn drie zoons ook actief in het bedrijf.”

“Wat wij willen voor onze klanten
is de kwaliteit van hun leven verbeteren”

Persoonlijke aandacht
“Een nieuw bed of slaapkamer begint altijd met goed luisteren naar de wensen van de klant. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk om zo het beste bed of de ideale slaapkamer te maken. We houden alles in eigen hand. Door zelf te ontwerpen, te produceren en te leveren sluiten onze bedden en kasten perfect aan bij de vraag van onze klanten. Zo maken we hoog/laag bedden niet alleen in de stijl van de klant, maar ook voorzien van allerlei gemakken.”

Beter ontspannen met geluid
Wim weidt graag uit over de vraag naar bedden met FPS-ontspanningstechnologie. “We maken sinds een aantal jaren bedden, die voorzien van een laagfrequent geluidssysteem”, vertelt de Moordrechtenaar. “Deze technologie reduceert lichamelijke klachten, vermoeidheid neemt af. Daarnaast zorgt het FPS-systeem voor rust en minder spanning bij de ziekte van Parkinson, minder pijnklachten bij neuropathie. Ook voor een sneller herstel voor sporters en mensen die zware dagen maken, zoals bij nachtdiensten werkt het.

Kwaliteit geeft rust
“Wat wij willen voor onze klant is de kwaliteit van zijn leven verbeteren, want kwaliteit geeft rust. Daar is veel behoefte aan”, aldus de gedreven ondernemer.

Wilt u eens een kijken in de prachtige showroom in Moordrecht? U bent van harte welkom, graag op afspraak.

www.desuite.nl

0 replies on “De Suite ontwerpt en maakt matrassen, bedden en slaapkamers op maat”