Conscious cocoonen

Bad- en beddengoedmerk SUITE702 heeft een paar cadeausuggesties voor de feestdagen: de aromatische eye-pillows en zachte plaids van biologisch katoen. Eco friendly en zero waste door het gebruik van restjes duurzaam katoen voor de eye-pillows en GOTS gecertificeerd bio-katoen voor de plaids.

De eye pillows worden gevuld met vlaszaad en lavendel wat zorgt voor een ontspannen gevoel. Je legt de mini kussentjes op je ogen om heerlijk uit te rusten, maar je kan het zakje ook in de kast bij het beddengoed of in je bed leggen, voor een heerlijk frisse geur. De kruidenmix zit in een apart wit perkal katoenen zakje, het hoesje kan gewoon in de was. De eye pillows zijn online verkrijgbaar in 19 kleuren voor € 12,50 per stuk .

De plaids (130 x 170 cm) zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en worden op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd. De heerlijke zachte plaids zijn uitgevoerd in diverse kleurencombinaties:Dark Grey / Veldspar Green,  Toffee / Blush en Yellow / Camel. De plaids zijn verkrijgbaar voor € 99,95 via suite702.com.

Over SUITE702

Olaf Arkauer en Shirley Muijrers lanceerden SUITE702 lanceerden in 2018. Textieldesigner Shirley houdt zich vooral bezig met de materialen en de kleuren en haar partner Olaf, reclamestrateeg, verzorgt de marketing en de zakelijke kant van het bedrijf.