Change the world sleeping

Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Ze doen er alles aan om u heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. Zacht voor jou, zacht voor de wereld. 


Yumeko beddengoed en badgoed

Het ruime assortiment aan bedlinnen, dekbedden, kussens, matrassen en badgoed wordt gemaakt op de meest duurzame en ethisch verantwoorde manier. Zo selecteren ze alleen natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en werken ze uitsluitend met vakmensen. En dat tegen een eerlijke prijs voor iedereen.

Verantwoorde zachtheid
Yumeko is voor iedereen die het leven mooier en comfortabeler wil maken en de wereld schoner en eerlijker. Daarom worden alle producten gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor de kleinste details en het grote geheel.

Alle producten worden in transparante, ethische ketens geproduceerd. Dat bewijzen ze met een breed scala aan internationale keurmerken, die garanderen dat de productieprocessen ook voldoen aan de hoogste eisen. Naast dat ze daar trots op zijn, blijven ze op zoek naar nóg innovatievere materialen, samenwerkingen en productieprocessen. En zo hoopt Yumeko haar droom stap voor stap, droom na droom te verwezenlijken.

yumeko.nl