Kollum, Marrum, Bolsward en Grou van TIZ Design

Badkamermeubel Kollum

Het meubel Kollum is een zwevende combinatie van een Solid surface wastafel, model Terschelling. Daaronder bevindt zich een meubel, waarvan de zijwanden en ladefronten ook zijn uitgevoerd in Solid surface. U heeft hierbij de keuze tussen Hi macs en Corian. U kunt dit meubel zowel tussen twee wanden plaatsen, als vrij aan de wand monteren. Bij dit meubel kunt u kiezen tussen tip-onlades en soft-closelades van Blum.

Badkamermeubel Marrum

Het meubel Marrum is geheel in verstek uitgevoerd en kan in een kleur naar keuze gespoten worden. De Marrum wordt uitgevoerd met vier lades, met het soft-closesysteem van Blum. Op het meubel ligt een wastafel Ameland dubbel. Het meubel Marrum kan gecombineerd worden met alle modellen wastafels uit de collectie van TIZ Design.

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Bolsward is een verstek gezaagd zwevend badkamermeubel uit de vaste collectie van TIZ design. Het badkamermeubel is gemaakt van 30 mm vochtwerend MDF en standaard uitgevoerd met twee lades met een soft-closesysteem van BLUM. De afwerking van badkamermeubel Bolsward kan uitgevoerd worden in spuitwerk naar keuze. Dit badkamermeubel vormt een mooie combinatie met de design wastafels uit de TIZ-collectie.

Badkamermeubel Grou

Een marmeren wastafel geheel op maat? Het model wastafel Den Helder is nu ook verkrijgbaar in marmerlook. De wastafel is uitgevoerd in Solid surface met de “look and feel” van echt marmer. De mogelijkheden voor maatwerk marmeren wastafels zijn eindeloos. U kiest zelf de afmeting, vorm en dikte van het blad.

W: tizdesign.nl