Gietvloeren – ideaal voor uw badkamer

Vanwege hun waterdichte en naadloze eigenschappen worden gietvloeren veel toegepast in de badkamer. Het materiaal polyurethaan is een kunsthars, die volledig waterdicht is en zelfs toegepast kan worden in de (inloop)douche. Doordat er geen naden aanwezig zijn, is de gietvloer gemakkelijk schoon te houden en erg hygiënisch. Vuil kan zich niet meer ophopen in voegen en naden! Een gietvloer is erg onderhoudsvriendelijk: enkel dweilen en droogtrekken volstaat.

De vloer voelt warm en zacht aan, zodat u comfortabel met blote voeten uw badkamer (of een andere ruimte) kunt betreden. Hebt u een kleine badkamer, dan werkt een gietvloer ruimtevergrotend en zorgt deze voor een rustige sfeer, waardoor elementen goed uit komen. Doordat de uit vier lagen bestaande vloer slechts 3 mm dik is, leent deze zich uitstekend voor zowel elektrische als traditionele vloerverwarming.

Alle kleuren van Ral en NCS zijn mogelijk, waardoor de mogelijkheden op het gebied van kleuren voor gietvloeren praktisch eindeloos zijn. De zogeheten betonlook is populair; deze ontstaat door twee verschillende kleuren niet volledig door te mengen.r.

W: designgietvloer.nl