Energiezuinige, slimme wasmachines

Samsung lanceert een nieuwe line-up met volledig slimme wasmachines en een innovatieve koel-vriescombinatie. Het paradepaardje onder de wasmachines is de van AI voorziene 8000-serie. Zo krijg je dezelfde krachtige wasbeurt met minder inspanning gedaan in minder tijd en met minder energieverbruik. Ook is de 8000-serie uitgerust met Samsungs EcoBubble™ en QuickDrive™. De RB7300T koelkast levert een grotere opslagruimte, terwijl het apparaat zelf de standaard afmetingen houdt. Bovendien blijft je voedsel door slimme technieken langer vers.

Tijd en energie besparen met AI-wasmachines

De revolutionaire QuickDrive™ technologie van Samsung zorgt dat de 8000-serie tot 50% sneller klaar is met de was, terwijl het energieverbruik met 20%* afneemt. De onafhankelijk van elkaar bewegende trommel en achterplaat maken je kleding grondiger schoon in minder tijd. Tegelijkertijd blinkt de motor van de machine uit met een stillere en betere prestatie. De 8000-serie is ook voorzien van Samsungs EcoBubble™-technologie. Hierdoor werkt je wasmiddel extra goed. EcoBubble™ tovert het om in zachte bubbels en zo dringt je wasmiddel sneller door in je kleding, zelfs als je wast in koud water. Bij wasbeurten op lagere temperatuur bespaar je vanzelfsprekend energie, terwijl je ook de stoffen en kleuren van je kleding beschermt. AI zet de betrouwbare prestatie van de 8000-serie nog eens extra kracht bij. Nadat de machine je gewoontes en voorkeuren heeft leren kennen, doet de 8000-serie je op het display persoonlijke suggesties voor wasbeurten. Er is wereldwijd geen enkele wasmachine die zo’n gepersonaliseerde ervaring biedt. Bovendien is het gebruikersinterface erg eenvoudig, je hoeft dan ook nooit door verschillende typen wasbeurten en opties te scrollen om bij de juiste uit te komen. Daarnaast bepalen sensoren het gewicht en de vuilgraad van de was om vervolgens de optimale hoeveelheid water en wasmiddel toe te voegen.

Ook de laatste fase in het wasproces, drogen, is een voorbeeld van het gebruiksgemak van de 8000-serie wasmachines en drogers. Met de functie Auto Cycle Link koppel je compatibele wasmachines en drogers direct aan elkaar en zo heb je automatisch de perfecte droogcyclus voor iedere lading was.

Alle apparaten in Samsungs nieuwe AI-wasmachine line-up zijn compatibel met SmartThings. Zo heb je vanaf je smartphone de volledige controle over je was.

In Nederland verschijnen de nieuwe AI-wasmachines 5000/6000/7000/8000-series voor adviesprijzen van € 549  – € 1.249.

Life Unstoppable

Op 2 september organiseert Samsung het online event ‘Life Unstoppable’. Zowel de RB7300 koelkast als de nieuwe AI wasmachines maken hiervan deel uit.

* Getest op WW8000T in vergelijking met Samsung WW6500K. Tijdwinst 50% en energiebesparing 20% bij katoenprogramma (40℃, halfvolle trommel) met wasprestaties binnen ±5%. Gebaseerd op Intertek data.