25 jaar AXOR

Iedere persoon is uniek. AXOR, het highend designmerk voor luxueuze kranen, douches en accessoires, maakt het mogelijk een badkamer een speciale, persoonlijke touch te geven. Al 25 jaar.

AXOR streeft naar ‘Form Follows Perfection’: het ontwerpproces eindigt pas wanneer je niets meer kunt toevoegen of wegnemen. De trendsettende designobjecten voor de badkamer en keuken worden volgens dit recept al 25 jaar ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde designers als Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud en Patricia Urquiola. AXOR is een merk van de Hansgrohe Group. Met zeer uitgebreide collecties toont AXOR de diversiteit en fascinatie van individuele levensstijlen. Elke collectie is uniek in filosofie, vorm en AXOR 25 JAAR stijl. Geïnspireerd door de persoonlijkheid van iedere individuele ontwerper. De producten zijn veelal revolutionair, innovatief, tijdloos en iconisch en lopen uiteen van klassiek tot avant-garde.

AXOR FinishPlus kleuren

De vraag naar personalisering van badkamers wordt steeds groter. AXOR maakt het mogelijk om bijna al haar kranen, douches en accessoires uit te voeren in maar liefst vijftien verschillende AXOR FinishPlus PVD-coatings. Van Polished Gold Optic tot Brushed Black Chroom, ontworpen met AXOR’s state-of-the-art technologie. AXOR FinishPlus kleuren/coatings zijn onderscheidend door de kwaliteit van het materiaal: de PVDcoating is zeer krasbestendig, briljant, robuust en duurzaam. De perfecte finishing touch voor de mooiste badkamer!

AXOR Uno

Voor wie houdt van verfijnde eenvoud is er Uno. Deze serie, bestaande uit kranen en douches, kenmerkt zich door eenvoud en intuïtief gebruik. Door deze eenvoud krijgen constructie en materiaal alle aandacht. De buisvorm, de meest kenmerkende vorm voor watertransport, staat centraal. Het kraanwerk bestaat uit twee rechte buizen die zich precies tot elkaar verhouden zoals de gulden snede het voorschrijft: samengevoegd in een rechte hoek. Dat zorgt voor een elegante en slanke look in elke setting.

AXOR ShowerHeaven

Deze hemelse hoofddouche is het neusje van de zalm op het gebied van wellness in de badkamer. Een symfonie van drie straalsoorten, licht en bewegende watersprays brengen het douchen tot een ongekend hoog niveau. Opvallend zijn de 2×2 openklappende zijsproeiers. Wanneer die zich openvouwen, ervaar je de gloednieuwe PowderRain douchestraal. Wil je genieten van een verkwikkende regenbui, dan selecteer je de Rain-douchestraal die uit het middengedeelte van de ShowerHeaven komt. Tot slot kun je ook kiezen voor de krachtige Mono-massagestraal. Die daalt recht uit het hart van het toestel stevig op je neer.

PowderRain een nieuwe innovatieve straalsoort die zes keer zo fijn is als een normale douchestraal. PowderRain is opgebouwd uit duizenden minuscule waterparels die het lichaam omhullen als een warme cocon. Deze straalsoort voelt zijdezacht aan en is krachtig tegelijk. Ideaal voor het uitspoelen van de haren. Een bijkomend groot voordeel is dat PowderRain tot 20% stiller is dan normale regendouches. Tot slot spat hij nauwelijks. De AXOR ShowerHeaven is een uitgekiend staaltje design voor een uitzonderlijke douche-ervaring en werd ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design.

AXOR MyEdition

MyEdition is waarschijnlijk de meest personaliseerbare kraan ooit. Het strakke en lineaire design van deze kraan tilt personalisering naar een nieuw niveau: afwerkingsplaatjes in verschillende materialen , van marmer tot hout en zelfs leer, geven elke kraan een andere look. Het materiaal van de kraan is eveneens verkrijgbaar in de vijftien exclusieve AXOR FinishPlus PVD-coatings, zoals geborsteld zwart chroom of gepolijst goud. Voor de meest specifieke productwensen en aanpassingen is er de AXOR Signature service. Deze service biedt nog meer mogelijkheid tot personaliseren, onder andere middels te individualiseren productafmetingen, materialen en graveerwerk.