Here’s a moment of Zen

De Zwitscherbox van Relaxound brengt een staat van ontspanning en welzijn en tovert een glimlach op je gezicht. Of het nu thuis of op kantoor is, het vrolijke getjilp van vogels zorgt altijd voor een kort relaxmoment. De Zwitscherbox herinnert ons er elke dag aan om diep in en uit te ademen en onze batterij op te laden. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

De Zwitscherbox kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet of badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld.

Exclusief design

De nieuwste limited edition van de Zwitscherbox, ontworpen door Katerina Kerouli is verkrijgbaar in drie zonnige dessins. De succesvolle Britse illustrator laat de unieke frisheid en kleurigheid van het mediterrane leven in haar motieven zien: citroen, sinaasappel en vijg. De kleuren en vormen zijn zorgvuldig vastgelegd in de ontwerpen.

Verkoopprijs € 49