Voeding met impact: Hotel Krallerhof lanceert Longevity-menu

In Hotel Krallerhof in Leogang krijgt gastronomie een nieuwe dimensie. Met het gloednieuwe Longevity-menu brengt dit vijfsterrenhotel smaak en wetenschap samen in één bord. De gerechten zijn ontwikkeld om cellulaire gezondheid te stimuleren, ontstekingen te remmen en het microbioom te versterken – zonder concessies aan smaak. Gasten kiezen bewust uit een aanbod dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten in mitochondriale geneeskunde en darmgezondheid. Industrieel bewerkte ingrediënten worden vermeden; in plaats daarvan domineren lokale producten, plantaardige eiwitten en zachte bereidingswijzen.

Spa ©Krallerhof
Spa ©Krallerhof
Longevity Menu ©Krallerhof
Longevity Menu ©Krallerhof
Wellness ©Krallerhof

Vanaf het ontbijt met kurkuma-shots en gefermenteerde groenten tot het diner met linzencurry of zalmforel: elk gerecht draagt bij aan een hogere levenskwaliteit. Het menu is gemarkeerd met een herkenbaar blauw stipje en sluit naadloos aan op het bestaande buffetaanbod. Vegan, glutenvrij of lactosevrij? Alles is mogelijk. De voedingsvisie is ontwikkeld in samenwerking met microbiom-expert Simone Kumhofer en vormt een integraal onderdeel van het gezondheidsprogramma Regeneration & Longevity by Krallerhof. Ook zonder retreat kun je hier dus bewust genieten – met een langdurig effect.

Meer informatie en boekingen: www.krallerhof.com

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte