Vaderdagtip voor de coolest dad's: viral 'Dubai chocolate' van De Bonte Koe nu als roomijs bij Crisp
Op zoek naar een originele én verkoelende Vaderdagtip? De virale pistachereep van De Bonte Koe, ook wel bekend als de ‘Dubai chocolate’, is er nu tijdelijk als luxe roomijs – exclusief bij Crisp. Na de TikTok-hype rond Monica Geuze’s taste test ontwikkelden Crisp en de Schiedamse chocolatier een ijskoude variant van de bekende reep: romig bourbon-vanille-ijs met pistachecrème, chocoladechunks en een knapperige chocoladelaag.
Het roomijs is onderdeel van een limited edition samenwerking, inclusief een melkchocoladereep met marshmallow-cookievulling én een doosje met zes ambachtelijke bonbons. De producten zijn vanaf 10 juni verkrijgbaar in de Crisp-app, zolang de voorraad strekt.
Extra leuk: bij de ijsbucket zit een kleurplaat-wikkel, zodat kinderen het cadeau kunnen personaliseren. Perfect voor de warmste Vaderdag in jaren – én voor vaders die smelten van chocolade.
Louis Vuitton kondigt de komst aan van een nieuwe ruimte in Shanghai die retail, Le Café Louis Vuitton en een Louis Vuitton Visionary Journeys tentoonstelling combineert binnen de gevel van een boot. Als een eigentijds eerbetoon aan de oorsprong van reizen, haalt “The Louis” inspiratie uit Louis Vuitton's 19e-eeuwse geschiedenis van het maken van reiskoffers voor transoceanische reizen, terwijl het de havencultuur van Shanghai weerspiegelt als de “Poort naar het Oosten”.
Voeding met impact: Hotel Krallerhof lanceert Longevity-menu
In Hotel Krallerhof in Leogang krijgt gastronomie een nieuwe dimensie. Met het gloednieuwe Longevity-menu brengt dit vijfsterrenhotel smaak en wetenschap samen in één bord. De gerechten zijn ontwikkeld om cellulaire gezondheid te stimuleren, ontstekingen te remmen en het microbioom te versterken – zonder concessies aan smaak. Gasten kiezen bewust uit een aanbod dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten in mitochondriale geneeskunde en darmgezondheid. Industrieel bewerkte ingrediënten worden vermeden; in plaats daarvan domineren lokale producten, plantaardige eiwitten en zachte bereidingswijzen.
Het sombere zomerweertje nu alweer zat? De luxury travel experts van Perowne International, selecteerden voor ons de beste beachclubs rond de Middellandse Zee. Denk: gekoelde witte wijn, dampende spaghetti vongole, wegdoezelen op een ligbed en dobberen in een azuurblauwe zee. Als er iets beters bestaat, hoef ik het eigenlijk niet te weten. Vijf plekken waar we liever vándaag nog zouden zijn.