Vaderdagtip voor de coolest dad's: viral 'Dubai chocolate' van De Bonte Koe nu als roomijs bij Crisp
Op zoek naar een originele én verkoelende Vaderdagtip? De virale pistachereep van De Bonte Koe, ook wel bekend als de ‘Dubai chocolate’, is er nu tijdelijk als luxe roomijs – exclusief bij Crisp. Na de TikTok-hype rond Monica Geuze’s taste test ontwikkelden Crisp en de Schiedamse chocolatier een ijskoude variant van de bekende reep: romig bourbon-vanille-ijs met pistachecrème, chocoladechunks en een knapperige chocoladelaag.
Het roomijs is onderdeel van een limited edition samenwerking, inclusief een melkchocoladereep met marshmallow-cookievulling én een doosje met zes ambachtelijke bonbons. De producten zijn vanaf 10 juni verkrijgbaar in de Crisp-app, zolang de voorraad strekt.
Extra leuk: bij de ijsbucket zit een kleurplaat-wikkel, zodat kinderen het cadeau kunnen personaliseren. Perfect voor de warmste Vaderdag in jaren – én voor vaders die smelten van chocolade.
Kleurrijke cocktails en kunst: LuminAir x Lynn Spoor
Bij LuminAir in Amsterdam draait het komende jaar alles om licht, kleur en smaak. De iconische rooftop bar boven het DoubleTree by Hilton Hotel presenteert in samenwerking met kunstenares Lynn Spoor een uniek cocktailconcept: The Menu of Colors. Deze artistieke cocktailkaart koppelt het volledige kleurenspectrum – van rood tot violet – aan verfijnde smaakcombinaties, geurbeleving en visuele impact.
Il Carpaccio in Parijs introduceert nieuwe kaart en verfijnde beleving
Il Carpaccio, het met een Michelinster bekroonde Italiaanse restaurant in het Royal Monceau – Raffles Paris, herdefinieert fine dining met een vernieuwde kaart, subtiele restyling en een exclusieve terraservaring in het hart van het 8e arrondissement.
Aurea Fine Dining in Tirol: Chef Phillip Schnabel brengt haute cuisine naar Wildschönau
In de betoverende bergen van Tirol, verscholen in het exclusieve Mount Med Resort in Wildschönau, beleeft de Oostenrijkse fine dining-scene een nieuw hoogtepunt. Met de komst van de gerenommeerde Duitse chef Phillip Schnabel als Executive Chef van het Aurea Fine Dining Restaurant zet dit intieme restaurant zich op de kaart als culinaire bestemming voor fijnproevers uit heel Europa.