REVUSD is een nieuw, art-driven label dat de grens tussen mode en beeldende kunst vervaagt. Gelanceerd tijdens Amsterdam Art in Soho House Amsterdam, brengt REVUSD exclusieve, duurzame tassen op de markt – ontworpen in samenwerking met kunstenaars zoals Lynn Spoor, Tabitha Boekweit en Dineke van Oosten.
Elke tas is meer dan een accessoire: het is een draagbaar kunstwerk. Van handbewerkte Masterpieces tot gelimiteerde edities met fragmenten van originele schilderijen – REVUSD vertaalt kunst naar objecten met blijvende waarde.
Wat REVUSD uniek maakt, is de combinatie van duurzaamheid, artistieke expressie en ambachtelijke productie. Het label werkt uitsluitend met bestaand, ongebruikt leer uit restpartijen en overproductie. Zo krijgt wat al bestaat een nieuwe betekenis – zonder in te leveren op kwaliteit of esthetiek.
Sinds 28 mei is The House of REVUSD geopend in Den Bosch: een creatieve ruimte voor kunst, mode en cultuur. Hier ontdek je de volledige collectie, tijdelijke exposities en het verhaal achter de ontwerpen.
Louis Vuitton kondigt de komst aan van een nieuwe ruimte in Shanghai die retail, Le Café Louis Vuitton en een Louis Vuitton Visionary Journeys tentoonstelling combineert binnen de gevel van een boot. Als een eigentijds eerbetoon aan de oorsprong van reizen, haalt “The Louis” inspiratie uit Louis Vuitton's 19e-eeuwse geschiedenis van het maken van reiskoffers voor transoceanische reizen, terwijl het de havencultuur van Shanghai weerspiegelt als de “Poort naar het Oosten”.
Voeding met impact: Hotel Krallerhof lanceert Longevity-menu
In Hotel Krallerhof in Leogang krijgt gastronomie een nieuwe dimensie. Met het gloednieuwe Longevity-menu brengt dit vijfsterrenhotel smaak en wetenschap samen in één bord. De gerechten zijn ontwikkeld om cellulaire gezondheid te stimuleren, ontstekingen te remmen en het microbioom te versterken – zonder concessies aan smaak. Gasten kiezen bewust uit een aanbod dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten in mitochondriale geneeskunde en darmgezondheid. Industrieel bewerkte ingrediënten worden vermeden; in plaats daarvan domineren lokale producten, plantaardige eiwitten en zachte bereidingswijzen.
Het sombere zomerweertje nu alweer zat? De luxury travel experts van Perowne International, selecteerden voor ons de beste beachclubs rond de Middellandse Zee. Denk: gekoelde witte wijn, dampende spaghetti vongole, wegdoezelen op een ligbed en dobberen in een azuurblauwe zee. Als er iets beters bestaat, hoef ik het eigenlijk niet te weten. Vijf plekken waar we liever vándaag nog zouden zijn.