Zorgeloos genieten van luxeverblijf op Kreta

Het high end luxeresort Nana Princess Suites Villas & Spa op Kreta heeft het Infinite Care Protocol geïntroduceerd.
De nieuwste veiligheidsmaatregelen worden met de grootste zorg en precisie toegepast, zonder de legendarische persoonlijke service in te perken. Nana Princess blijft ernaar streven de allerhoogste verwachtingen te overtreffen. Een transfer per helikopter, een privé fitness, sauna of stoombad in de eigen luxe suite of een diner onder de sterren? Nana Princess trekt alles uit de kast om gasten een onvergetelijk en compleet zorgeloos luxeverblijf te bieden.
Infinite Care Protocol

101 privé zwembaden en 750 m2 aan buitenzwembaden bieden een zee aan persoonlijke ruimte en maken van Nana Princess een veilige vakantiecocon. Een professionele partner test op regelmatige basis watermonsters  om zo de strengste kwaliteitsnormen in de zwembaden te handhaven. Aan het zwembad en aan het  privéstrand, dat enkel en alleen toegankelijk is voor de gasten van het luxueuze resort, zijn de ligzetels op een veilige afstand van elkaar geplaatst en worden deze grondig gedesinfecteerd na elk gebruik.  Gasten genieten er een superieure vijfsterren service in een idyllische omgeving. De verschillende à la carte restaurants bieden mooie terrassen om zonder zorgen culinair te genieten van de zorgvuldig en volgens de strengste veiligheidsnormen samengestelde exclusieve menu’s in een prachtig kader in openlucht.

Alle 112 suites en villa’s bieden een ruim zonneterras met een verwarmd privézwembad of jacuzzi. Zo kunnen koppels en gezinnen in alle privacy genieten van fijne vakantiemomenten enkel met elkaar. Voor wie op zoek is naar een wellness-ervaring in alle privacy, zijn de suites met sauna of stoombad een absolute aanrader. Voor sportievelingen zijn er de unieke suites met een eigen fitnessruimte, voor een ultieme luxe, pure privacy en een absolute veiligheid. Naast een minutieuze schoonmaak en een uitgebreide ventilatie, wordt ook speciale aandacht gegeven aan het desinfecteren van de filters van de airco en wordt bij elke kamerwissel een UVC-desinfectieapparaat gebruikt. Zo kunnen gasten zich in alle rust ontspannen in een beschermde omgeving.

Bij elke interactie van personeel en gasten, zorgen beschermende maatregelen en het respecteren van de afstand voor een absolute veiligheid. Het speciaal samengestelde Nana Princess Stay Safe Team is de klok rond stand-by en er wordt nauw samengewerkt met gezondheids- en overheidsinstanties om steeds de hoogste veiligheidsnormen te bestendigen.

Helikopterdienst
Nana Princess streeft ernaar een service op het allerhoogste niveau te bieden aan elke gast. Het Guest Relations Team staat klaar om alles tot in de puntjes naar wens te regelen tijdens het verblijf, maar ook vóór aankomst. Zo is er een helikopterdienst die de gasten desgewenst oppikt op de luchthaven om in alle comfort naar het resort over te vliegen.
Uitzonderlijke kortingen
Een belangrijk deel van dit boekingsseizoen is weggevallen door de beperkende crisismaatregelen tijdens het voorseizoen. Om die reden lanceert Nana Princess uitzonderlijke kortingen tot 40% op de kamerprijs van de suites voor alle nieuwe boekingen!