Zonder zorgen een cruise boeken

Luxueuze cruiserederij Regent Seven Seas Cruises heeft Return with Regent gelanceerd, een gloednieuwe regeling om gasten te inspireren om weer met vertrouwen de wereld rond te reizen. Naast een verlaagde aanbetaling van 10% voor meer flexibiliteit en een boordkrediet van $ 1.000, is het aanbod ook inclusief de zekerheid van Regent Reassurance, waarmee gasten hun cruise  om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren in ruil voor een 100% toekomstig cruise tegoed.

Return with Regent is van toepassing op alle cruises tot 2022 en is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt voor 31 juli 2020. Hiermee wordt het “cancel for any reason” beleid uitgebreid naar alle mogelijke bestemmingen en reizen.

Een tegoed van $ 1.000 aan boord

Return with Regent betekent dat gasten hun opgebouwde reislust kunnen voeden met een keuze uit honderden cruises over de hele wereld. Met de $ 1.000 boordkrediet kunnen onder meer bestaande excursies uitgebreid worden, of kan er extra worden genoten van de luxe voorzieningen aan boord. Opties en avonturen in overvloed. Zoals tijdens de Regent Choice small group tours (tot max 16 personen) een meer exclusieve ervaring. Voor een nog persoonlijkere ontdekking van de bestemming, een privéauto inclusief chauffeur kan worden gereserveerd in veel havens.

Voor gasten die liever de dag ontspannen aan boord doorbrengen, biedt de moderne vloot een oase aan rust. De nieuwe Serene Spa and Wellness™ biedt een reeks herstellende, wereldwijd geïnspireerde therapeutische beauty en wellness behandelingen.

Als alternatief kunnen fijnproevers hun culinaire kennis en vaardigheden uitbreiden in de Culinary Arts Kitchen, exclusief te vinden aan boord van Seven Seas Splendor™ en Seven Seas Explorer®. Terwijl premium dranken zoals heerlijke wijnen en sterke dranken zijn inbegrepen bij het cruisetarief, kan een gelegenheid vragen om een plengoffer van Regent’s Connoisseur Wine Menu aan boord – misschien een fles Louis Roederer “Cristal” 2007 of een fluwelen Vega Sicilia Unico 2005 Tempranillo.

Extra reserveringsvoordelen 

Een Best Price Guarantee biedt gasten de zekerheid dat, mocht er een lager tarief beschikbaar komen, dit nieuwe tarief op verzoek zal worden toegepast op de reservering. Bovendien hebben gasten die eenmaal aanbetaald hebben, de mogelijkheid om een eenmalige overstap te maken naar een alternatieve reis zonder annulerings- of wijzigingskosten.

Ruime en luxe schepen, met alle luxe inbegrepen

Cruisen met Regent bieden een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen. Gasten genieten van een onberispelijke persoonlijke service in royale en weelderig ontworpen openbare ruimtes, waaronder een ruim openluchtzwembad en sportdekken en een aantal eetgelegenheden in de buitenlucht. De suites zijn zorgvuldig ingericht en luxueus ontspannend, bijna allemaal met grote balkons, perfect om in de frisse zeelucht te genieten van een cocktail voorafgaand aan het diner of een mocktail bij zonsondergang. Exquise gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants zijn volledig inbegrepen, samen met de spectaculaire shows in grote theaters. Bovendien biedt gratis Wi-Fi gasten de kans om in contact te blijven met dierbaren thuis.

Over Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises’ moderne vijf-schepen vloot – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®Seven Seas Navigator®Seven Seas Splendor® and Seven Seas Voyager® – vaart naar meer dan 450 iconische en meeslepende bestemmingen over de hele wereld en weerspiegelt het $150 miljoen renovatieprogramma van de afgelopen drie jaar. Regent Seven Seas Cruises biedt cruises aan waarbij vrijwel alles inclusief is, met all-suite accommodatie, de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, exquise cuisine, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en zelfs een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer informatie klik hier.