Meer dan 60 verschillende activiteiten bij de grootste sportschool ter wereld

Het gevoel van welzijn staat centraal bij de verschillende Club Med-ervaringen in de Resorts. Het is momenteel belangrijker dan ooit om fysieke en mentale gezondheid te bewaren. Zodra het weer kan, staat Club Med klaar om iedereen het sport- en wellnessaanbod in de Resort te laten (her)ontdekken. Club Med, de grootste sportschool ter wereld, biedt meer dan 60 verschillende activiteiten aan. Variërend van “oude bekenden” zoals tennis en golf, tot nieuwe en uitdagende sporten zoals vliegende trapeze en elektrisch surfen, tot ontspannende activiteiten als meditatie, pilates en yoga in zijn vele vormen. Al deze fysieke en mentale activiteiten gericht op welzijn zorgen er tevens voor dat je thuis komt met zoveel meer dan alleen herinneringen.

YOGA
Met de Yoga School byHeberson geeft Club Med haar klanten de mogelijkheid om rust en introspectie te vinden met lessen VIBHAVA YOGA. Deze toegankelijke methode met varianten op ieder niveau werd ontwikkeld door de bekende Franse yogaleraar Heberson Oliveira. Ontdek het yogaprogramma in de bergresorts van Alpe d’Huez en Les Arcs Panorama.
SPA
Welzijn bij Club Med vertaalt zich ook in momenten van sereniteit en welbehagen. Ontspannende en detox-behandelingen zijn beschikbaar in de Spa’s van alle Club Med Resorts. Ontspannen met zicht op de ondergaande zon of genieten van een behandeling in een grandioos berglandschap…
GEZONDE VOEDING
Naast de internationale keuken en de plaatselijke gerechten heeft Club Med het culinaire aanbod aangevuld met opties voor wie vaker gezond en gevarieerd wil eten. De ‘Healthy Corners’, een idee van de klanten zelf, worden bereid met kraakverse producten van lokale producenten en bieden vegetarische en glutenvrije alternatieven.
HEROPENING

Club Med werkt momenteel onvermoeibaar samen met de autoriteiten aan de heropening van de Resorts. De inspanningen zijn voornamelijk gericht op de implementatie van de overheidsmaatregelen, een gezondheidsplan en nieuwe werkwijzen zodat klanten een Club Med-ervaring beleven die aan hun verwachtingen voldoet. Klanten kunnen erop rekenen dat Club Med de nodige maatregelen treft om hen in alle veiligheid een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Zo kunnen ze zich concentreren op hun vakantieprogramma: ontspanning, rust en vooral gemoedsrust.

Voor meer en actuele info klik hier.

0 replies on “Meer dan 60 verschillende activiteiten bij de grootste sportschool ter wereld”