Welkom bij Château Wittem, uw thuis in het drielandenpunt

Boutique Hotel Château Wittem biedt alle voorzieningen van een 5-sterrenhotel. Hier kunt u genieten van alle diensten om uw verblijf in de Limburgse heuvels tot een onvergetelijke ervaring te maken. Een luxe toevluchtsoord met tijdloze elegantie. Een verleidelijke combinatie van comfort, luxe en flair. De uitstekende service, de uitgebreide faciliteiten en de stijlvolle kamers laten een blijvende indruk achter.

Het meer dan fraaie trappenhuis

Met twaalf kamers, waaronder twee torensuites, krijgt elke gast de aandacht die hij verdient. Dankzij de uitstekende locatie van het kasteel, niet ver van Maastricht, Aken en Luik, is Château Wittem het perfecte startpunt voor het verkennen van de grensdriehoek, een zakenreis of een ontspannen vakantie. Vanuit het hotel leiden talloze wandelroutes door de ongerepte natuur van Limburg, waar u ook wijnhuizen en golfclubs kunt vinden.

Impressie van Superior Kamer Sophie

Culinair genieten in Fine Dining Restaurant Julemont

Van woensdag t/m zaterdag kunt u genieten van de Haute Cuisine van onze Chef Guido Braeken en zijn team in restaurant Julemont. De kaart is net als de uitstraling van het Château, een mix van oud en nieuw. Waar een klassieke Franse basis wordt gecombineerd met eigentijdse en eigenzinnige elementen. Geniet van een grote selectie champagne, verse oesters en finger food in onze elegante bar.

De elegante bar

De sommelier nodigt u graag uit in de wijnkelder of u vindt een zeer goede fles in de uitgebreide wijnkaart. Het fine dining Restaurant Julemont van Château Wittem is vernoemd naar Ridder Winand van Julemont die rond 1200 met zijn familie het kasteel betrok. Met zijn gezelschap zal hij ongetwijfeld heel wat avonden aan tafel doorgebracht hebben en genoten hebben van de rijkdom, royaal gedekte tafel en riante maaltijden die in het kasteel bereid werden.

Terras van Château Wittem

Van zondag t/m dinsdag opent Château Wittem haar deuren voor ‘La Cuisine’ waarbij u kunt genieten van a la carte gerechten, of een seafood plateau (graag op voorbesteling).

Meer informatie: chateauwittem.com

0 replies on “Welkom bij Château Wittem, uw thuis in het drielandenpunt”