Weg in eigen land

Hotel Kasteel Vaalsbroek
Kasteel Vaalsbroek

Op zoek naar vakantieadressen die perfect zijn voor de koudere maanden? Deze kastelen in Limburg staan garant voor een heerlijke minivakantie in eigen land.

Kasteel Vaalsbroek, Vaals

Kasteel Vaalsbroek bevindt zich op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Vaals. Omgeven door het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg en vlakbij het drielandenpunt proef je de Bourgondische gastvrijheid. Bezoek Aken of Maastricht, wandel door de bossen, oefen je swing op de nabijgelegen golfbaan of ontdek Valkenburg. Kasteel Vaalsbroek heeft alle ingrediënten voor een ultiem ontspannen minivakantie. Overnacht in één van de 130 sfeervolle hotelkamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht. Het ontbijt wordt geserveerd in het naastgelegen kasteel. ’s Avonds kun je genieten van seizoensgebonden gerechten met lokale ingrediënten bij In de Oude Watermolen, het à la carte restaurant van Kasteel Vaalsbroek.

Middeleeuws château, luxe van nu bij Château Holtmühle

Château Holtmühle, Tegelen

Even terug naar de romantiek van de Middeleeuwen, maar natuurlijk wél met de luxe van nu. Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen bevindt zich in een historisch kasteel in de Limburgse Maasvallei, net buiten Venlo. Tijdens een meerdaags verblijf heb je alle tijd hebt om de kasteeltuinen van Arcen te verkennen, de bourgondische stad Venlo te bezoeken of om je wintergarderobe aan te vullen in het Designer Outlet Centre in Roermond. Eenmaal terug in het hotel proef je de moderne Franse keuken in het sfeervolle restaurant Die Alde Heerlickheijt.

Arrangementen

Wie zoveel mogelijk van de omgeving wil ontdekken kan bijvoorbeeld kiezen voor een midweekvakantie bij Bilderberg. Dit is een voordelig verblijf van vier overnachtingen inclusief ontbijt en twee keer diner. Voor een volledig verzorgd verblijf is er het volpensioen arrangement dat bestaat uit een overnachting inclusief ontbijt, lunch en driegangendiner.

Meer reistips, klik hier.

0 replies on “Weg in eigen land”