Boutique Hotel Beekhuizen

Op de plek van het vroegere, bekende Hotel Beekhuizen vind je het kleinschalige en karakteristieke Boutique Hotel Beekhuizen. Gelegen in de prachtige, monumentale natuur van landgoed Beekhuizen, combineert het hotel ongedwongen gastvrijheid met aangename luxe. En dat op slechts tien minuten rijden van het centrum van Arnhem.

Nationaal Park Veluwezoom
Het omringende Nationaal Park Veluwezoom is het oudste Nationaal Park van Nederland en biedt een afwisselend landschap 5.000 hectare vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Langs de 350 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden spot je dieren zoals wilde zwijnen, dassen, reeën en herten. Prachtig gelegen midden in Nationaal Park Veluwezoom ligt het onlangs geopende Boutique Hotel Beekhuizen. Het is een klein, eigenzinnig en uniek hotel met 21 sfeervolle kamers in alle soorten en maten. Het Nationaal Park Veluwezoom beslaat 5.000 hectare en biedt een afwisselend landschap vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De perfecte omgeving voor wie rust zoekt en graag geniet van de natuur.
Daarbij is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die er graag op uit trekken om de natuur te verkennen. In de bijzondere steden en dorpen in de omgeving valt er op cultureel en culinair gebied veel te ontdekken.

Historische buitenplaats
Ooit in 1847 stond hier Hotel Beekhuizen, gebouwd in Zwitserse chaletstijl, op deze plek als buitenplaats van de adel. Het logement werd bezocht door vele koninklijke gasten, dichters en kunstenaars. De volledige nieuwbouw is opgeleverd in het voorjaar van 2020. Het boutique hotel wordt – geheel in persoonlijke stijl – zelfstandig geëxploiteerd. Het aantrekkelijke interieur van het hotel geeft een knipoog naar het oorspronkelijke hotel en de historie van de omgeving. De 21 (junior) suites en hotellodges van Boutique Hotel Beekhuizen zijn verdeeld over het hoofdgebouw en het poortgebouw. Iedere kamer heeft zijn eigen unieke kenmerken.In het gezellige, ertegenover gelegen Bakhuis bevinden zich de ontbijt- en loungeruimte, de honesty bar en de serre met terras.

Interieur
De 21 karakteristieke, sfeervolle lodges en (junior) suites, worden gekenmerkt door ruime slaapkamers en veel privacy. Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke kenmerken en een aantrekkelijk interieur met een knipoog naar het oorspronkelijke hotel en de historie van de omgeving.Bij de inrichting van de badkamer werd gekozen voor het sanitair van Duravit. Voor de wastafel meubels werd gekozen voor XBase en DuraStyle, deze werden gecombineerd met de Starck 2 waskommen en de DuraSquare waskommen. Durasquare is vervaardigd uit DuraCeram®. Dit keramische materiaal maakt het mogelijk om wastafels met buitengewoon dunne randen te creëren.Voor de kranen van zowel de wastafels als de baden en douches werd gekozen voor de C.1 serie kranen. Ook voor de toiletten koos men voor Duravit, het Durastyle Basic wandcloset. Door deze producten van Duravit te combineren met verschillende tegels en accessoires ontstonden 21 unieke badkamers.

Overnachtingen vanaf
Loft Junior suites (35 m2) zijn gelegen op de eerste verdieping van het poortgebouw en zijn bereikbaar per trap. Deze suites hebben een kenmerkend, hoog balkenplafond en bieden een prachtig uitzicht over het bos en de heuvels van landgoed Beekhuizen. De badkamer komt met stoomdouche en bad of regendouche en vrijstaand bad in de kamer.

Toegang tot honesty bar tussen 11.00 tot 23.00 uur
Gratis kranten en diverse tijdschriften
Vanaf € 145 p.n.

Boutique Hotel Beekhuizen
Beekhuizenseweg 70-72
6881 AM Velp (Gld)

www.hotelbeekhuizen.nl

0 replies on “Boutique Hotel Beekhuizen”