Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden en Madeira

De Seabourn Encore start in februari 2022 met cruises naar zuiderse eilanden zoals Madeira, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Voor wie geregeld een hotel boekt op een van de Canarische Eilanden om te overwinteren is dit een uitstekend alternatief, tijdens deze cruise ontdek je meerdere eilanden vanaf een luxueus varend boetiekhotel.

Seabourn Encore is een van de moderne boetiekschepen van luxerederij Seabourn. In februari en maart maakt het schip vanuit Lissabon een aantal cruises van 10 of 11 dagen, naar verschillende eilanden. De Canarische Eilanden worden beschouwd als een brug tussen vier continenten, en dus als een belangrijk navigatiepunt. Elk van de acht eilanden in de archipel heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de natuur als de belangrijkste attractie. Bestemmingen voor de Seabourn Encore zijn Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira. 

Puerto de la Cruz, Canarische eilanden ©Shutterstock

Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Bereid je alvast voor op een overdosis verwennerij. De manier waarop de bemanning de gasten in de watten legt kent zijn gelijke niet. Ze beheersen het subtiele evenwicht tussen topservice en toch ‘gewoon’ doen. Stijve harken? Niet bij Seabourn. Persoonlijkheid, humor, dat warme thuisgevoel creëren is een kunst die ze tot in de puntjes beheersen/ Terwijl het schip zuidwaarts vaart kan je genieten van een vers gemaakte cappuccino in de Seabourn Square, een luxe-ontbijt op het teakhouten dek, een ontspannende massage, een zen-moment in de jacuzzi- met zicht op de oceaan -, een afternoon tea, een gastronomisch diner of iets ‘eenvoudig’, zoals champagne en kaviaar op het balkon van uw suite. Aan boord van Seabourn Encore zijn vijf diverse restaurants en alleen maar suites met terras. Dat Seabourn ultra all-inclusive is maakt alles makkelijker.

Positioneringsreis: Op 2 april zet Seabourn Encore dan koers van Lissabon via Menorca en Malta naar de Griekse Eilanden, een cruise van 15 dagen. Na deze cruise blijft het schip het ganse seizoen in de Oostelijke Middellandse Zee. Cruises kunnen met elkaar gecombineerd worden, voor een extra lange vakantie. Tot de echte lente bij ons terug is.

Meer info klik hier.
 
Seabourn staat al jaar en dag gerangschikt onder ‘s werelds top reisopties door professionele criticasters en lezers van prestigieuze reispublicaties zoals Departures, Travel + Leisure and Condé Nast Traveler. De stijlvolle, onderscheidende cruisevakanties staan bekend om:
• Intieme schepen met de sfeer van een privéclub
• Intuïtieve, persoonlijke service door gepassioneerde medewerkers die er alles aan doen om de verwachtingen van de gasten te overtreffen
• Zorgvuldig samengestelde reizen naar alle zeven continenten met unieke belevenissen
• Alle suites kijken uit op de oceaan en zijn luxueus ingericht
• Gratis sterke drank en topwijnen zijn altijd aan boord verkrijgbaar
• Welkomstchampagne en gratis bar in de suite met producten volgens uw eigen voorkeur
• Geen fooien vereist, noch verwacht
• Het beste, meesterlijk ontworpen vakantieoord op zee
• Gastronomie van wereldklasse dankzij een culinair partnership met Chef Thomas Keller
• U betaalt geen toeslag voor bepaalde restaurants en dineert waar, wanneer en met wie u wenst
• Seabourn Conversations brengt de gasten in contact met visionaire experts
• Ventures by Seabourn, optionele excursies aan wal, die uw ervaringen op de bestemming naar een hoger niveau tillen
• Geselecteerde, doelgerichte en duurzame reiservaringen in samenwerking met UNESCO
• Spa & Wellness by Dr. Andrew Weil, met een exclusief mindfulnessprogramma
• Avondentertainment in samenwerking met Sir Tim Rice
Seabourn is een trots lid van de World’s Leading Cruise Lines. Deze exclusieve alliantie omvat ook Carnival Cruise Lines, Holland America Line, Princess Cruises, Cunard Line en Costa Cruises. Seabourn is een merk van Carnival Corporation and plc (NYSE/LSE: CCL and NYSE: CUK) en ondersteunt de Ocean Conservation & Tourism Alliance, toegewijd aan opleiding en promotie van success cases ter bescherming van de marine omgeving.

0 replies on “Stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden en Madeira”