Winactie voor zorghelden #SLHFORHEROES

Small Luxury Hotels of the World (SLH) heeft #SLHFORHEROES gelanceerd, een wereldwijde campagne die 1000 overnachtingen biedt aan mensen in de frontlinie die hun gemeenschappen hebben ondersteund tijdens de verwoestende COVID-19-pandemie. Inzendingen om een ​​held te nomineren zijn nu open tot 30 juni en kunnen hier ingediend worden.

#SLHFORHEROES is een campagne om diegenen die er alles aan hebben gedaan om anderen te helpen tijdens het Coronavirus een welverdiende opsteker wil geven. Zodra de nominaties zijn ingediend, worden 500 helden beloond met een verblijf van twee nachten in een van de Small Luxury Hotels of the World-properties. Met meer dan 520 hotels in meer dan 90 landen biedt SLHde mogelijkheid om – zodra de reisbeperkingen zijn opgeheven – te genieten aan de kust, in een landelijke omgeving, in een stad of op een historische locaties.

‘We zijn enorm dankbaar voor mensen over de hele wereld die onvermoeibaar hebben gewerkt in het licht van de pandemie’, zegt Jean-François Ferret, CEO van Small Luxury Hotels of the World. ‘Van eerstelijns gezondheidswerkers tot bezorgers en het leger van liefdadigheidswerkers en vrijwilligers die ouderen, daklozen en kansarmen ondersteunen, deze onbaatzuchtige, bijzondere mensen zetten elke dag hun leven op het spel. Dit is onze manier om iets terug te geven en hen iets speciaals te bieden om zich op te verheugen. We zijn trots op deze campagne en op onze onafhankelijke hotels die de SLH-filosofie van gemeenschap en integriteit onderstrepen.’

SLH verenigt reizigers op zoek naar unieke ervaringen en unieke hotels over de hele wereld. Zorg voor de gemeenschap en bewust reizen staan ​​centraal, en het bieden van luxe ervaringen op een unieke manier in een veilige omgeving. Naast de # SLHFORHEROES-campagne, biedt SLH-cadeaukaarten voor diegenen die een persoonlijk bedankje willen sturen naar de eerstelijnshelden, deze kunnen hier besteld worden.

 

.

0 replies on “Winactie voor zorghelden #SLHFORHEROES”