Qatar Airways onthult vegan menu in Business Class

Qatar Airways introduceert een reeks volledig vegan gerechten op de menukaart van de Business Class. Speciaal ontworpen om de groeiende vraag van reizigers naar plantaardig voedsel te beantwoorden verfijnen deze gerechten de culinaire ervaring aan boord.
 
De nieuwe veganistische gerechten zijn beschikbaar voor alle passagiers die in Business Class vertrekken van Hamad International Airport, de hub in Doha, en op retourvluchten die worden verzorgd door Qatar Aircraft Catering Company (QACC). Daarnaast blijven er vegetarische maaltijden in het aanbod aan boord van vluchten die door andere cateringbedrijven worden verzorgd.

Het plantaardige aanbod

Nieuwe veganistische gerechten zijn onder meer pasta met tofu en spinazie, gerookte moutabal, spiraalvormige courgette met arrabbiata saus, tortellini met tofu en spinazie, geroosterde Aziatische tofu, noedels met ui en shiitake, gebakken tofu met groentetajine, couscous met bloemkool en kalamata bruschetta en omelet met kikkererwtenmeel.
 
Op vluchten met Qatar Airways ontvangen passagiers in Business Class een à la carte menu met een uitgebreide keuze aan gerechten. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een uitgebreid scala aan speciale maaltijden aan om te voldoen aan verschillende diëten.